loading
Converse Tassen

Converse tassen

Een Converse tas online kopen bij Tas.nl betekent service, snelheid en een grote keuze. Het grootste deel van de collectie van Converse staat online in onze webshop. Vier keer per jaar vernieuwen wij de collectie en kun je weer kiezen uit nieuwe kleuren van bekende modellen maar ook voegt Converse vaak een nieuw model toe aan de collectie. De Converse Retro Reporter is zeer populair en iedereen die iets met Converse heeft kent de bowler van dit merk. Heb je vragen over Converse tassen? Neem dan gerust even telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice.

Converse tassen collectie 2014

Zachte kleuren zijn dit jaar weer helemaal terug. Ook Converse speelt in op deze trend. De Bowler, Retro Reporter en Retro Messenger zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in een zachte olijfgroene kleur. Ook de kleur blauw is minder fel dan vorige jaren. Een nieuw model in 2014 is de Denim serie. Een bowler, rugtas en weekender zijn gemaakt van een denim look nylon in combinatie met imitatieleer. Deze combinatie geeft de tassen een stijlvol uiterlijk waarbij natuurlijk het retro ogende logo van Converse er mooi uitspringt.

Het merk Converse

Een heel goed voorbeeld van een écht sterk merk is Converse. In 1908 werd het bedrijf opgericht door Marquis Mills Converse. De eerste producten van het merk die werden gemaakt waren schoenen die toen al veel leken op de huidige populaire All Star sneakers. Deze schoenen zijn nu erg populair maar ook 100 jaar geleden waren de schoenen van Converse al in de mode.

Begin vorige eeuw voegt Chuck Taylor zich bij het jonge en succesvolle merk. Waarom hij bij het bedrijf wilde werken zal nooit duidelijk worden. Zijn naam is inmiddels veel bekender dan die van de oprichter van Converse. Dit is natuurlijk het gevolg van de sneaker die hij heeft ontworpen.

Al vanaf het begin is Converse betrokken geweest bij de toen nog jonge sport basketbal. Dit is de reden dat ook de tassen bij jongeren die basketballen erg populair zijn.

Net als één van de grote concurrenten van Converse is het knap dat een merk succesvol kan zijn met een beperkt aantal modellen tassen door steeds subtiele aanpassingen te doen en regelmatig nieuwe kleuren te introduceren.

Het is duidelijk dat het succes van Converse bijna onmogelijk kan worden gekopieerd. Ook de komende jaren zullen we nog veel plezier beleven aan dit Amerikaanse merk.