per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Babymel tassen

Babymel is opgericht door twee moeders die maar al te goed weten wat moeder en kind nodig hebben. Het merk maakt stijlvolle en praktische luiertassen.

Praktische tassen

De luiertassen van Babymel sluiten naadloos aan op de behoeften van jonge moeders en hun kindjes. Met het ontwerpen van de tassen is aan alles gedacht. De luiertassen hebben bijvoorbeeld allerlei opbergvakken waarin de kleertjes, luiers en billendoekjes overzichtelijk kunnen worden meegenomen. Ook heeft iedere tas van Babymel een uitneembare verschoningsmat. Het verschoningsmatje is overal neer te leggen, zodat de luier van de baby op ieder moment en elke plek verschoond kan worden. Dit matje is voorzien van een speciale coating en is hierdoor eenvoudig te reinigen. Zo blijft verschonen hygiënisch voor moeder en kind. Ook aan het flesje is gedacht. Een geïsoleerde flessenhouder houdt een flesje tot wel vier uur warm of koud. Dit is erg handig voor onderweg. De luiertassen van Babymel hebben een comfortabele schouderband die het meenemen erg makkelijk en comfortabel maakt. Met speciale bandjes kunnen de tassen zelfs in een handomdraai aan de kinderwagen worden bevestigd. Zo zijn ze makkelijk mee te nemen tijdens een wandeling of een dagje shoppen. De luiertassen zijn gemaakt van sterke, lichtgewicht materialen en zijn hierdoor ideaal voor iedere moeder. Met een Babymel tas kunnen moeder en kind zorgeloos op pad.

Babymel tassen online bij Tas.nl

Op Tas.nl is de nieuwste collectie Babymel tassen te vinden. De luiertassen van dit merk zijn zowel praktisch als mooi. Bij het design is aandacht besteed aan stijl, zodat mama’s in stijl overal naartoe kunnen. Kies voor een tas met een vrolijke, opvallende print of ga voor een neutraal exemplaar. Deze neutrale exemplaren zijn ook perfect voor stoere papa’s. Een keuze gemaakt? Bestel dan de Babymel tas naar keuze eenvoudig en snel bij Tas.nl.