per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Bear Design tassen

Het Bear Design assortiment bestaat uit duurzaam geproduceerde lederwaren die stijlvol en functioneel zijn.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bear Design is een merk met echte Nederlandse roots. In 1993 werd het merk opgericht door Willem-Jan Beernink, maar al jaren daarvoor was zijn familie al actief in de lederwarenbranche. Het begon allemaal met opa en oma Beernink, die in het jaar 1936 startten met het verkopen van lederen veters en huiden die gebruikt konden worden voor het maken van schoenzolen. Na enkele jaren werd het assortiment uitgebreid met leren tassen die op de markt verkocht en doorverkocht werden. Het werk van de grootouders werd door de volgende generaties. Nog steeds is het bedrijf in handen van de familie Beernink.

Een Bear Design tas is perfect voor dagelijks gebruik

De prachtige en functionele tassen en portemonnees van Bear Design worden met aandacht voor mens en milieu in India geproduceerd. Doordat het merk al meer dan 25 jaar samenwerkt met dezelfde fabrieken is de handelsrelatie goed en kan kwaliteit gegarandeerd worden. Daarnaast gelden er westerse arbeidsomstandigheden in de fabrieken in India, waardoor de medewerkers in een gezonde omgeving werken en een eerlijke vergoeding krijgen. Hierdoor kunnen deze vakmensen een bestaan opbouwen voor henzelf en hun familie, terwijl ze hun kennis en vakmanschap gebruiken om de mooiste lederwaren te maken. De lederwaren worden met de hand gemaakt, waardoor geen enkel item precies hetzelfde is. Het zorgvuldige productieproces leidt tot een prachtige collectie die uit robuuste tassen bestaat. Kies bijvoorbeeld voor een sterke aktetas, een stoere rugzak of een tijdloze portemonnee. Ook heeft het merk schoudertassen in verschillende formaten. De collectie is erg divers, waardoor er voor iedereen wel een passende tas of portemonnee te vinden is.

Bear Design tassen shop je op Tas.nl

Op zoek naar een duurzame tas, laptoptas of portemonnee van hoogwaardig leer? Bekijk dan de collectie van Bear Design op Tas.nl. Deze collectie is met aandacht voor detail en functionaliteit ontworpen, waardoor een Bear Design item jarenlang met plezier gebruikt worden.