per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Bear Design portemonnees

Bear Design is een Nederlands merk dat in 1993 door Willem-Jan Beernink is opgericht. Het merk besteedt veel aandacht aan duurzame, fair-trade producten. Een tas of portemonnee van het merk is dan ook geproduceerd met respect voor mens en milieu. In de huidige maatschappij is er veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen het het verbeteren van de wereld. Het is dan ook niet gek dat steeds meer fashionmerken aandacht besteden aan duurzame productie. Bij Bear Design is dit niet anders. Het merk werkt al jarenlang samen met dezelfde fabrieken in India en hanteert hier Westerse arbeidsomstandigheden. De vakmannen en -vrouwen werken dus in een schone, veilige werkruimte en krijgen een eerlijk loon. Hiermee kunnen zij bouwen aan een toekomst voor hen en hun familie. De vakmensen uit India zijn dan ook onmisbaar voor het merk. Iedere tas of portemonnee wordt namelijk met de hand gemaakt van hoogwaardige leersoorten. De zorgvuldig gemaakte producten worden perfect afgewerkt en zijn van uitmuntende kwaliteit. De aankoop van een Bear Design product is dan ook een aankoop voor het leven. 

Leren portemonnees

Hoewel Bear Design veel tassen maakt, heeft het merk ook een enorme collectie leren portemonnees voor zowel heren als dames. De portemonnees worden gemaakt van verschillende leersoorten waardoor iedere portemonnee een andere uitstraling heeft. Voor dames heeft het merk elegante, tijdloze portemonnees. Deze zijn ideaal voor dagelijks gebruik en hebben dan ook verschillende vakken voor het opbergen van pasjes, geld en bonnetjes. Kies voor een speels exemplaar gemaakt van gevlochten leer, of ga voor een stijlvolle zip-around portemonnee met een vintage look. Ook voor mannen is er voldoende keuze uit het Bear Design assortiment. Een portemonnee voor mannen moet natuurlijk voornamelijk functioneel zijn. Het merk speelt hier perfect op in met minimalistische, tijdloze designs die met gemak in een jaszak, broekzak of de zak van een colbert passen. Zowel heren als dames die op zoek zijn naar een sterke, leren portemonnee kunnen dus ongetwijfeld een exemplaar vinden in de collectie van Bear Design.

Bear Design portemonnees op Tas.nl

Op Tas.nl is een veelzijdige collectie BEar Design portemonnees te vinden. Bekijk de verschillende modellen en kleuren en kies het perfecte exemplaar. Bestellen bij Tas.nl is eenvoudig en de portemonnee wordt gratis thuisbezorgd.