per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Berba

Het Nederlandse merk Berba heeft al ruim 40 jaar ervaring met het maken van prachtige lederwaren zoals tassen, portemonnees en accessoires. Het begon in 1974 toen Ruud Kuckelkorn het bedrijf oprichtte en vernoemde naar zijn kinderen Berry en Bas. Inmiddels speelt Berry een belangrijke rol binnen het bedrijf en is zijn jongere broer Tim actief betrokken bij de visuele communicatie. Hoewel de roots van Berba in Zuid-Limburg liggen, opereert het bedrijf inmiddels vanuit Breda.

Vrouwelijke lederwaren

Berba biedt uitstekende kwaliteit en een prachtige stijl die voornamelijk gericht is op de vrouwelijke gebruiker. Traditiegetrouw wordt er al vanaf het begin gewerkt met opvallende kleuren leer, speciale biezen en een voering die meestal ook van leer wordt gemaakt. Dit geeft de producten de onderscheidende Berba look. Het royale gebruik van het zachte kalfsleder zorgt voor een luxe uitstraling en maakt de tassen en portemonnees erg geliefd. Daarbij heeft het leer een lange levensduur en kan een item uit de collectie langdurig worden gebruikt. Ook functionaliteit is een belangrijk aspect bij alle items uit de collectie. Deze bestaat uit verschillende, prachtige tassen voor dagelijks gebruik. Kies uit de verschillende schoudertassen een groot of klein exemplaar, afhankelijk van de hoeveelheid persoonlijke spullen die mee moet. Uiteraard ontbreken portemonnees ook niet in het assortiment van het oer-Hollandse merk. De prachtige portemonnees hebben een tijdloze look en zijn, net als de tassen, verkrijgbaar in kenmerkende Berbakleuren zoals geel, oranje, groen en navy. Deze kleuren zorgen voor een unieke, herkenbare look.

Shop de Berba collectie op Tas.nl

De Berba collectie is perfect voor vrouwen die graag stijl en kwaliteit combineren. Het Nederlandse merk weet inmiddels al meer dan 40 jaar de harten van vrouwen sneller te laten kloppen. Bekijk de collectie en ervaar zelf de fantastische uitstraling en kwaliteit van een Berba tas of portemonnee. Shop een item naar keuze op Tas.nl en profiteer van gratis verzending.