per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

BURKELY tassen

Het Nederlandse merk BURKELY is in 1988 opgericht en maakt sindsdien de mooiste tassen en lederwaren. De kennis die dit familiebedrijf van het leerbewerken heeft, wordt van generatie op generatie doorgegeven. De tassen worden met passie ontworpen in Goirle, waarna ze in India geproduceerd worden. Door kritisch te kijken naar de ontwerpen, kan BURKELY de consument de beste tassen bieden.

Stijl en kwaliteit

De tassen collectie van BURKELY kan met twee woorden worden samengevat: stijl en kwaliteit. De kwaliteit wordt gegarandeerd door het gebruik van de beste leersoorten. Deze worden in de fabrieken in India met de hand bewerkt tot prachtige tassen. Doordat de tassen met de hand worden gemaakt, is geen enkele tas precies hetzelfde. Dit maakt de tassen authentiek en uniek. Het leer geeft de tassen een elegante en stijlvolle uitstraling. Dankzij deze stijlvolle uitstraling is een BURKELY tas perfect voor iedere moment.

De collectie

De collectie van BURKELY is ontzettend veelzijdig. Het heeft merk elegante handtassen en schoudertassen die gemaakt worden van de mooiste leersoorten in kenmerkende kleuren, zoals cognac, taupe, bruin en zwart. Populaire series uit de collectie zijn de Vintage, Noble Nova en Croco Chloe. Zoals de naam als zegt, wordt er bij de laatste serie gebruik gemaakt van details met een trendy croco-print. Croco prints zijn al jarenlang populair en keren steeds terug in collecties van diverse merken. De tassen uit de vintage serie hebben een prachtige look en een praktische indeling, waardoor ze prima passen in een zakelijke omgeving. Robuuste aktetassen, stevige schoudertassen en smaakvolle laptoptassen voor zowel heren als dames zijn allemaal te vinden in deze populaire serie. Ook elegante handtassen, shoppers en ruime crossbody tassen ontbreken natuurlijk niet in de Vintage serie van BURKELY. Door gebruik te maken van subtiele details, creëert BURKELY een fraaie collectie die iedere outfit een sophisticated look geeft.

Shop BURKELY tassen op Tas.nl

Prachtige lederwaren van BURKELY zijn een must-have in iedere garderobe. Zowel dames als heren kunnen bij dit merk een stijlvolle tas shoppen die geschikt is voor dagelijks gebruik. Bekijk de BURKELY collectie op Tas.nl en kies uit de vele tassen een favoriet exemplaar.