per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

By LouLou: hoe het begon

Het merk By LouLou is in 2010 ontstaan dankzij een ontwerp van Floor van de Water. Zij ontwierp de Smart Little Bag, een fashionable portemonnee die perfect inspeelt op de behoefte om een smartphone overal mee naartoe te nemen. Met deze elegante portemonnee is het niet meer nodig om speciaal voor een telefoon en portemonnee een tas mee te nemen. De must-have accessoire heeft namelijk ook een polsbandje, waardoor het ook gebruikt kan worden als clutch. Het ontwerp van Floor werd uitgevoerd en was binnen no time een daverend succes. Nog steeds is de Smart Little Bag, ook wel de SLB genoemd, een van de kernproducten van het merk.

De By LouLou collectie 

Sinds het succes van de SLB is de collectie van By LouLou uitgebreid met elegante tassen in diverse soorten en maten, vrolijke smartphonehoesjes, portemonnees en make-uptassen. De ontwerpen van deze items zijn allemaal geïnspireerd op het Parijs van de jaren ‘50 en worden gemaakt van kwaliteitsleder in verschillende prints als Vintage Croco, Silver Elite en Perfect Python. Deze tijdloze prints passen perfect bij de chique, moderne uitstraling van het merk.

Shop By LouLou portemonnees, tassen of SLB’s bij Tas.nl

De leuke collectie van By LouLou is verkrijgbaar op Tas.nl. De collectie van dit merk bestaat uit ruime shoppers, smaakvolle handtassen, party-proof clutches, praktische luiertassen, make-uptassen en natuurlijk diverse portemonnees. In de collectie zijn ook diverse varianten van de succesvolle SLB aanwezig. Het merk biedt keuze uit basic kleuren met af en toe een vrolijke uitspatting. Hierdoor kan iedere vrouw haar favoriete kleur kan vinden. Het assortiment is van degelijke kwaliteit een heeft een eerlijke prijs. Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe collectie die volgens de laatste trends ontworpen is. Al deze modellen en prints dragen bij aan het ultra-vrouwelijke gevoel dat By LouLou wil uitstralen.  Bestel dus snel een favoriet By LouLou product op Tas.nl en haal de Parisienne in jezelf naar boven.