per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Castelijn & Beerens Bravo

Castelijn & Beerens is een prachtig merk met Nederlandse roots dat in 1945 werd opgericht door Walter Castelijn en Marinus Beerens. Zij maakten kwalitatieve tassen, riemen en conferentiemappen van hoogwaardig leer. Al snel kreeg het merk een goede reputatie en werd de collectie uitgebreid met diverse andere lederwaren. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie van de familie Beerens. Nog steeds focust het merk op het maken van exclusieve lederwaren van de beste leersoorten. Deze lederwaren worden verdeeld over diverse series die samen de collectie van Castelijn & Beerens vormen. Een van deze series is de fantastische Bravo serie.

Bravo tassen

De Bravo serie van Castelijn & Beerens is een exclusieve serie die gemaakt wordt van hoogwaardig, Italiaans rundleer. De tassen staan voor puur natuur, functionaliteit en eenvoud. Het minimalistische design van deze collectie komt extra tot zijn recht door het gebruik van het exclusieve, soepele leer. De Bravo collectie bestaat uit prachtige tassen voor zowel heren als dames. Voor dames heeft het merk elegante laptoptassen met een vrouwelijke uitstraling. Deze stijlvolle tassen zijn prima mee te nemen naar kantoor en passen bij een zakelijke setting. Ook zijn er Bravo laptoptassen voor heren die graag in stijl naar het werk gaan. Deze robuuste tassen zijn afgewerkt met stoere, metalen gespen. Naast de laptoptassen bestaat de serie ook uit stijlvolle weekendtassen die perfect zijn voor een korte vakantie of een weekend weg. Deze tassen kunnen ook worden meegenomen op zakenreis en bieden comfort en een fraai design.

Castelijn & Beerens Bravo tassen op Tas.nl

De fantastische Bravo tassen van Castelijn & Beerens kunnen worden geshopt op Tas.nl. Neem eens een kijkje in deze en andere series van dit exclusieve, Nederlandse merk en shop een mooie Bravo tas. Deze tassen zijn perfect voor dagelijks gebruik en hebben een zakelijke uitstraling. Favoriet gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel op Tas.nl.