per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Castelijn & Beerens Firenze Business

Castelijn & Beerens tassen en portemonnees zijn een aankoop voor het leven. De lederwaren van dit Nederlandse merk hebben een exclusieve uitstraling die uitermate geschikt is voor zakelijk gebruik. Deze uitstraling wordt extra benadrukt in diverse series die onderdeel zijn van de collectie. Een van deze exclusieve series is de Firenze Business.

Firenze Business tassen

De Firenze Business tassen lijn van Castelijn & Beerens is een no-nonsense collectie met een professionele uitstraling. Deze zakelijke collectie bestaat uit leren laptoptassen die gemaakt worden van eersteklas Italiaanse runderhuiden. De huiden worden kritisch geïnspecteerd voordat ze worden uitgekozen. Daarna worden de huiden op ambachtelijke wijze gelooid, waardoor een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd. Door veelvuldig gebruik zal de Firenze Business tas of portemonnee juist mooier worden. Een tas uit deze serie is dan ook een investering die een leven lang meegaat. Het logo van Castelijn & Beerens is subtiel verwerkt in de laptoptassen. Subtiel is dan ook een goed woord om deze serie mee te beschrijven. De Firenze Business laptoptassen hebben een bescheiden uiterlijk en zijn hierdoor uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Neem een fraaie laptoptas uit deze serie bijvoorbeeld mee naar college of werk. De ruime tassen hebben een speciaal gewatteerd vak voor een laptop tot 17 inch. Ook speciale, kleine tablet tassen zijn onderdeel van deze serie, net al stoere, praktische laptop rugzakken. Alle tassen zijn voorzien van een comfortabele schouderband of -banden en/of stevige handvatten, diverse vakjes en stoere details. Zo weet Castelijn & Beerens een serie te bieden die de ideale combinatie heeft tussen functionaliteit en design.

Shop Castelijn & Beerens Firenze Business tassen op Tas.nl

De Firenze Business collectie van het Nederlandse merk Castelijn & Beerens is online verkrijgbaar op Tas.nl. Let bij het aanschaffen van een laptoptas op het formaat van de laptop die erin moet passen. Wanneer het formaat van de laptop bekend is, is het kiezen van een Firenze Business tas een fluitje van een cent.