per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Chalrose

Chalrose werd in 2012 opgericht vanuit de wens om een tas op ieder moment en het hele jaar door te gebruiken. Oprichtster Marieke liep er tegenaan dat haar winterse tas ieder jaar in de kast verdween tijdens de zomermaanden. Om er zomers en modieus uit te zien, moest ze telkens op zoek naar een nieuwe tas. Samen met goede vriendin Pat startte ze met het merk Chalrose. Het schetsen, samples maken en zoeken naar Italiaanse studio’s die de tassen konden produceren was begonnen. In deze tijd ontstond ook het idee voor de clicks die op iedere tas bevestigd kunnen worden. De clicks hebben franjes, kraaltjes en andere decoratie en kunnen met drukknopen op iedere tas bevestigd worden. Zo is een Chalrose tas naar hartenlust aan te passen met behulp van de clicks.

De Chalrose collectie

De tassen van Chalrose hebben een tijdloos design en zijn van uitstekende kwaliteit. Om onnodige belasting van het milieu te voorkomen, worden de tassen gemaakt van stijlvol leer dat zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij veelvuldig gebruik. Het minimalistische design van de shoppers, schoudertassen, handtassen en clutches is de ideale basis voor de clicks. Uiteraard zijn de leren tassen ook zonder de clicks net zo mooi en kunnen ze ook zonder extra eyecatcher worden gebruikt. Het design is perfect in balans met de functionele aspecten van de items uit de collectie. Persoonlijke items kunnen namelijk prima worden verdeeld in de verschillende vakken en de stevige handvatten of schouderbanden zorgen voor een optimaal draagcomfort. Een Chalrose tas mag dan ook niet ontbreken in de tassencollectie van iedere vrouw.

Shop Chalrose tassen, portemonnees en clicks online

De prachtige Chalrose collectie biedt kwaliteit, flexibiliteit en een fantastische stijl voor een aangename prijs. Bekijk het assortiment van het merk op Tas.nl en shop een item naar keuze. Uiteraard heeft Tas.nl ook diverse clicks van het merk in het assortiment. Shop één of meerdere clicks en varieer eindeloos met dezelfde, favoriete tas.