per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Claudio Ferrici portemonnees

Het Italiaanse merk Claudio Ferrici werd in 1985 opgericht en is sindsdien een toonaangevend merk in de lederwarenbranche. De Italiaanse roots komen bij iedere portemonnee naar voren door het gebruik van prachtig Italiaans leer van topkwaliteit. Dit leer wordt zorgvuldig geselecteerd en vervolgens bewerkt tot fraaie lederwaren. Het merk wil stelt de vrouw centraal in alle ontwerpen en wil met behulp van stijlvolle tassen en portemonnees het zelfvertrouwen van iedere vrouw een boost geven.

Exclusieve portemonnees voor haar

De dames portemonnees van Claudio Ferrici hebben een exclusieve uitstraling en geven een ultiem gevoel van luxe. Het merk heeft tijdloze ontwerpen in de collectie die altijd modieus en praktisch tegelijk zijn. Daarnaast wordt de collectie regelmatig vernieuwd en aangevuld met portemonnees die inspelen op de nieuwste trends. De kenmerkende kleuren blauw, warm rood en tijdloos zwart keren regelmatig terug in de collectie van het merk. Daarnaast maakt het merk af en toe gebruik van eigentijdse kleuren en prints. Ook biedt het merk variatie in modellen. Kies bijvoorbeeld voor een ruime zip-around portemonnee. Dit langwerpige model portemonnee is modieus en biedt voldoende ruimte voor het meenemen van muntgeld, briefgeld en pasjes van allerlei favoriete winkels. Liever een klein exemplaar? Deze zijn ook te vinden in de collectie. Een kleine portemonnee is functioneel en past met gemak in een jaszak of damestas. De portemonnees worden zorgvuldig afgewerkt met gouden details, waardoor het luxe gevoel extra wordt benadrukt.

Shop een Claudio Ferrici portemonnee op Tas.nl

Tas.nl biedt een ruime collectie Claudio Ferrici portemonnees. Deze Italiaanse portemonnees zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen hierdoor jarenlang met plezier gebruikt worden. Het Italiaanse leer zal door veelvuldig gebruik meer gaan ‘leven’ en steeds mooier en unieker worden. Maak een keuze uit de vele modellen en kleuren en bestel de Claudio Ferrici portemonnee eenvoudig en snel op Tas.nl. De bestelling wordt zo snel mogelijk ingepakt en gratis thuisbezorgd.