per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

dR Amsterdam Canyon

dR Amsterdam is een Nederlands merk dat sinds 1947 actief is in de lederwarenbranche. Het merk stond eerder bekend als H.J. de Rooy en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de branche. Met passie voor leer maakt het merk fraaie tassen, portemonnees en klein lederwaren van hoogwaardige leersoorten. Kwaliteit, gebruiksgemak en het gebruik van duurzame materialen zijn dan ook drie belangrijke pijlers voor het merk. De collectie bestaat uit tassen, sleuteletuis en portemonnees van de hoogste kwaliteit en is verdeeld in diverse series waaronder de Canyon serie.

Canyon portemonnees

De Canyon serie van dR Amsterdam bestaat uit diverse portemonnees en sleuteletuis voor zowel mannen als vrouwen. Deze portemonnees worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Leer wordt gemaakt van dierenhuiden en wordt al eeuwenlang gebruikt voor het maken van kleding en dekens. Het looien is nodig om te zorgen dat het leer niet bederft. Vaak wordt dit gedaan met diverse chemicaliën, maar bij het plantaardige looiproces worden deze chemische stoffen niet gebruikt. Deze methode vraagt om puur vakmanschap en zorgt ervoor dat het leer zijn natuurlijke uitstraling en kwaliteit behoudt. Dankzij de uitstekende kwaliteit en het tijdloze design kan een Canyon portemonnee of sleuteletui jarenlang met plezier gebruikt worden. De dames portemonnees uit deze fraaie collectie zijn elegant en praktisch. Briefgeld, pasjes, muntgeld en bonnetjes passen met gemak in de diverse vakken. Neem de portemonnees in de hand mee of berg ze op in een bijpassende dR Amsterdam tas. Heren kunnen een compacte Canyon portemonnee opbergen in een broekzak of in de zak van een jas of colbert. De klassieke, leren billfold portemonnees hebben een minimalistische look en passen perfect in zowel een casual als zakelijke omgeving. Voor wie sleutels georganiseerd wil opbergen, heeft het merk verschillende sleuteletuis. Berg sleutels veilig op en voorkom door sleutels veroorzaakte krassen op andere items in een broekzak of tas. Zowel bij de Canyon sleuteletuis als de portemonnees gaan functionaliteit en design hand in hand.

Shop de dR Amsterdam Canyon collectie op Tas.nl

Tas.nl heeft een uitgebreide collectie Canyon portemonnees en sleuteletuis van dR Amsterdam. Deze fraaie lederwaren zijn ideaal voor dames en heren die graag stijl en functionaliteit combineren. Shop de Canyon collectie online op Tas.nl en profiteer van de snelle service en gratis verzending.