per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

dr Amsterdam portemonnees

dR Amsterdam is een Nederlands merk dat ook wel bekend is onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Het merk begon decennia geleden als een klein bedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de lederwarenbranche. Met passie voor leer worden modieuze tassen en portemonnees in Waalwijk ontworpen. Bij het ontwerpproces staan duurzame materialen, functioneel gebruiksgemak en compromisloze kwaliteit centraal. Deze drie aspecten vormen de basis voor de kwalitatieve collectie van dR Amsterdam.

Leren portemonnees

dR Amsterdam maakt de meest uiteenlopende modellen portemonnees voor zowel dames als heren. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige leersoorten die bijdragen aan de uitmuntende kwaliteit en tijdloze uitstraling van de collectie. Een dames portemonnee van het merk is erg praktisch, maar kan ook als fashion accessoire gebruikt worden. De damescollectie bestaat uit grotere en kleinere portemonnees in elegante kleuren, zoals bruin, kastanje, zwart en warm rood. Het merk maakt voor de dames portemonnees gebruik van diverse prints, zoals een krokodillenprint die altijd een vrouwelijke uitstraling heeft. De heren portemonnees zijn puur praktisch en hebben een tijdloos karakter. Deze compacte portemonnees zijn eenvoudig mee te nemen in de broekzak of de binnenzak van een colbert. Alle portemonnees uit de dR Amsterdam collectie worden zorgvuldig afgewerkt, waarbij aandacht is voor details. Het subtiele logo is op iedere portemonnee terug te vinden, wat de items makkelijk te herkennen maakt.

Shop de mooiste dR Amsterdam portemonnees

Op Tas.nl kunnen dames en heren die op zoek zijn naar een stijlvolle, leren portemonnee een geschikt exemplaar shoppen uit de dR Amsterdam collectie. Maak gebruik van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina om het kiezen makkelijker te maken. Filter bijvoorbeeld op kleur, aantal pashouders en de gewenste prijsklasse. Enkele modellen hebben zelfs een polsbandje en een vak voor de smartphone, waardoor de portemonnee ook als klein tasje gebruikt kan worden. Ook deze opties zijn aan te vinken bij de filters op Tas.nl. Hierdoor wordt het erg eenvoudig om een geschikte dR Amsterdam portemonnee te vinden en te bestellen op Tas.nl.