per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

dR Amsterdam Waxi

De populaire Waxi serie is onderdeel van de collectie van dR Amsterdam. Dit Nederlands merk staat beter bekend als H.J. de Rooy. Het merk heeft al jarenlange ervaring met het maken van kwalitatieve, tijdloze lederwaren. Bij het ontwerpen staan functionaliteit, kwaliteit, gebruiksgemak en het gebruik van duurzame materialen zoals plantaardig gelooid leer centraal. Leer is afkomstig van dierenhuiden die, om verteren te voorkomen, gelooid worden. Tijdens het looiproces worden de eiwitten in de huiden onoplosbaar gemaakt. Dit kan op verschillende manieren zoals met chemische of natuurlijke materialen. Omdat de chemische materialen schadelijk zijn voor het milieu kiest dR Amsterdam er juist voor om leer te gebruiken dat met plantaardige stoffen zoals tannine is gelooid. Tannine wordt uit hout, schors of vruchten verkregen. Het plantaardig gelooide leer wordt ook gebruikt voor het maken van de Waxi serie van het merk. Deze populaire serie bestaat uit stijlvolle tassen, portemonnees en sleuteletuis.

Tijdloze stijl

De Waxi serie van dR Amsterdam staat voor tijdloze stijl, verfijnde details en een robuuste uitstraling. De prachtige tassen, portemonnees en sleuteletuis zijn mooi om te zien en tegelijkertijd erg praktisch. Dit maakt een item uit deze collectie ideaal voor dagelijks gebruik. Kies bijvoorbeeld voor een ruime schoudertas voor dagelijks gebruik. Daarnaast zijn er kleine schoudertassen, shoppers, handtassen, portemonnees en clutches voor dames te vinden. Shop een praktische handtas en een bijpassende damesportemonnee. Ook voor heren zijn er diverse Waxi portemonnees verkrijgbaar. Deze portemonnees zijn minimalistisch en praktisch en passen prima in een broekzak of in de zak van een colbert. De Waxi tassen en portemonnees zijn te herkennen aan de goudkleurige details en de contrasterende stiksels. 

Shop de dR Amsterdam Waxi collectie

Tas.nl is officieel dealer van dR Amsterdam tassen en portemonnees en heeft een ruim aanbod. Bekijk de Waxi collectie en shop een handige tas, portemonnee of sleuteletui. Wie deze duurzame producten aanschaft is verzekerd van een kwalitatieve aankoop die jaren met plezier gebruikt kan worden.