per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Eastpak rugzakken

Het toonaangevende merk Eastpak werd in 1952 opgericht. Het merk maakte sterke duffles en rugzakken voor het Amerikaanse leger. Deze items voldeden aan de hoogste kwaliteitseisen omdat ze werden meegenomen op allerlei missies. Ruim 20 jaar later spotte de zoon van de producent de militaire rugzakken op de campus van Amerikaanse universiteiten. Hij overtuigde zijn vader om een rugtas te maken speciaal voor studieboeken. Zo werd de iconische Padded Pak’r geboren. Deze rugzak werd een hype onder scholieren over de hele wereld. Door de uitstekende kwaliteit ging de rugzak jaren mee. Inmiddels heeft het merk de rugzakken collectie flink uitgebreid met andere sterke rugtassen.

Sportief en sterk

De sportieve Padded Pak’r is nog steeds een belangrijk item in de collectie van Eastpak. Deze populaire rugtas is in de meest uiteenlopende kleuren en prints verkrijgbaar en wordt nog steeds vernieuwd. Andere collecties waaronder de series Back to Work, Austin en de Out of Office, zijn ook enorm populair. Alle rugzakken van het merk zijn perfect voor dagelijks gebruik naar school of werk. Doordat de tas comfortabel op de rug gedragen kan worden, zijn de handen altijd vrij voor andere bezigheden. Dankzij de sportieve uitstraling zijn de Eastpak rugzakken perfect voor dagelijks gebruik. Het merk speelt in op eigentijdse wensen, waardoor er in een groot deel van de rugzakken ruimte is voor een laptop of tablet. Ook persoonlijke spullen passen met gemak in de rugzak. Hierdoor zijn de rugzakken ook prima als schooltas te gebruiken. De grote hoeveelheid ruimte maakt het mogelijk om diverse schoolboeken, schriften, pennen en een lunchpakket eenvoudig mee te nemen. Door deze ideale combinatie van functionaliteit en een sportief design zijn Eastpak rugzakken perfect voor iedereen met een sportieve lifestyle.

De mooiste Eastpak rugzakken op Tas.nl

Bekijk de rugzakken van Eastpak op Tas.nl en kies uit het ruime assortiment een favoriet model in een gewenste kleur of print. Eastpak blijft innoveren en inspelen op de nieuwste trends waardoor de collectie altijd up-to-date is. Bestel de rugzak naar keuze eenvoudig en snel op Tas.nl en maak een sportieve look compleet.