per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

De geschiedenis van Exentri

Het merk Exentri is van Noorse afkomst en werd in 1996 opgericht door twee jonge Noren. De wilde, ontembare natuur in hun geboorteland inspireerde hen om te denken in functionele oplossingen en deze te combineren met klassieke stijl. Deze stijl schemert door in de Exentri leren wallets die in 1999 op de markt kwamen. De mannen zochten naar een slimme, stijlvolle oplossing voor het meenemen van pasjes. De creditcard en chipknip werden namelijk steeds populairder. De portemonnee die ze in gedachten hadden moest klein, praktisch en slim zijn, en zo werd deze kaarthouder geboren. Dankzij het compacte formaat en het stijlvolle uiterlijk werd de kleine wallet al snel een daverend succes.

Mini-wallets en kaarthouders

De typische Exentri wallets bieden de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit. Ondanks het kleine formaat passen er veertien pasjes, briefgeld en enkele bonnetjes in de wallet. De twee belangrijkste pasjes die altijd binnen handbereik moeten zijn, kunnen in het voorste vakje worden gestopt. Dankzij het venstertje kunnen deze met de duim naar boven worden geschoven zonder de portemonnee te openen. Super handig bij het contactloos betalen of het in- en uitchecken bij het OV. Naast de compacte leren wallet heeft het merk ook een kaarthouder voor wie liever geen contant geld op zak heeft. Deze kaarthouder heeft ruimte voor de drie belangrijkste pasjes, zoals een pinpas, rijbewijs of creditcard. Ook hier kunnen de pasjes met slechts één duimbeweging eruit worden gehaald dankzij de ruitvormige opening op de voorkant. De wallets en kaarthouders zijn voorzien van moderne RFID technologie waardoor pasjes niet uitgelezen kunnen worden op afstand en persoonlijke gegevens dus beschermd zijn. Het leer zorgt voor een chique uitstraling van de kaarthouder. Voor beide kaarthouders geldt: klein van buiten, maar voldoende ruimte van binnen. Een ideale oplossing!

Shop slimme Exentri producten op Tas.nl

Op Tas.nl zijn verschillende Exentri kaarthouders en wallets verkrijgbaar die gemaakt zijn van diverse leersoorten, zoals soepel leer of leder met een ruitjesprint of krokodillenmotief. Alle mini-wallets worden geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking, waardoor een Exentri erg leuk is om weg te geven of te krijgen. Bestel dus snel een exemplaar naar keuze, dan is het meenemen van een grote portemonnee verleden tijd. Exentri: een slimme aankoop!