per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Exentri portemonnees

Exentri is een Noors merk dat in 1996 werd opgericht door een Noors duo. De ongerepte natuur in hun geboorteland inspireerde hen om functionele oplossingen voor alledaagse problemen te combineren met een klassieke stijl. Deze stijl is terug te zien in de Exentri wallets die het duo in 1999 op de markt bracht. Destijds werden de creditcard en chipknip steeds populairder, waardoor de mannen op zoek gingen naar een stijlvolle en slimme oplossing voor het  meenemen van pasjes. Dit was de basis voor de inmiddels succesvolle Exentri portemonnees.

Slim en stijlvol

De Exentri wallets zijn erg compact en zijn erg handig voor wie liever geen grote portemonnee meeneemt. De collectie is verdeeld in leren mini wallets en leren kaarthouders. De leren kaarthouders bieden ruimte aan maximaal drie pasjes. Door middel van de uitgesneden driehoek aan de voorkant van de kaarthouder zijn de pasjes gemakkelijk eruit te halen bij de kassa. Ook is er een apart opbergvakje voor bonnetjes of een boodschappenlijstje. Wie meer ruimte nodig heeft, kan kiezen voor een mini wallet van Exentri. In deze kleine portemonnee is ruimte voor meer dan 13 pasjes en briefgeld. Ook deze variant heeft een uitgesneden driehoek, zodat de twee belangrijkste pasjes er snel uit te halen zijn. De Exentri mini wallets zijn voorzien van moderne RFID technologie die pasjes beschermd tegen uitlezen op afstand. Een handige kaarthouder of kleine portemonnee is een echte must-have voor iedereen die niet van grote portemonnees houdt en toch alle essentiële pasjes bij de hand wil hebben.

Exentri portemonnees op Tas.nl

De Exentri portemonnees zijn geschikt voor zowel heren als dames. De varianten voor dames zijn gemakkelijk te herkennen aan bijvoorbeeld een krokodillenprint of rode kleur die bijdraagt aan de vrouwelijke uitstraling. De herenportemonnees hebben strakke lijnen en zijn verkrijgbaar in neutrale, stoere kleuren. Het leer waarmee de portemonnees en kaarthouders worden gemaakt, geeft een chique look. Een Exentri portemonnee is dan ook een stijlvol accessoire dat gezien mag worden. Shop een exemplaar uit de veelzijdige collectie op Tas.nl en ervaar zelf hoe handig een Exentri portemonnee is.