per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Fabienne Chapot portemonnees

Fabienne Chapot is een relatief jong Nederlands merk dat in korte tijd erg succesvol is geworden. Het merk werd in 2006 opgericht door de gelijknamige ontwerpster. Destijds heette het merk Fab., maar dit werd in 2016 veranderd naar Fabienne Chapot om de stap naar internationale uitbreiding kleiner te maken. Fabienne richtte het merk op na haar vakantie op Bali, waar ze fraaie lederwaren ontdekte en deze importeerde. De verkoop van deze tassen, portemonnees en leren accessoires was al snel succesvol en de collectie werd uitgebreid met schoenen en inmiddels ook met kleding. De collectie kenmerkt zich door opvallende prints en kleurrijke details die een speelse touch geven aan ieder item. Deze vrolijke details zijn in zowel de tassen als de portemonnees terug te zien. Hierdoor onderscheiden de portemonnees zich van andere portemonnees. Met een portemonnee van Fabienne Chapot is een eyecatcher altijd bij de hand.

Stijlvolle portemonnees

Een portemonnee is een handig accessoire voor het opbergen van geld en pasjes. Hoewel een portemonnee natuurlijk voornamelijk een praktische functie heeft, vinden veel vrouwen het belangrijk dat een portemonnee er ook leuk uitziet. Fabienne Chapot speelt op deze wens in door prachtige leren portemonnees te maken die ook prima als fashion accessoire gebruikt kunnen worden. Het leuke aan deze portemonnees is dat ze een polsbandje hebben, waardoor ze ook als clutch kunnen worden gebruikt. Deze multifunctionele portemonnees hebben de gekleurde voering die zo kenmerkend is voor het merk. Hierdoor is het openen van de portemonnee al een feestje. Maar ook de buitenkant mag er zijn. De voor het merk kenmerkende sterren en hartjes komen regelmatig terug in het design van de portemonnees. Hierdoor is een Fabienne Chapot portemonnee uit duizenden te herkennen.

Fabienne Chapot portemonnees op Tas.nl

De Fabienne Chapot portemonnee collectie op Tas.nl bestaat uit diverse uitvoeringen van ruime, ziparound portemonnees. Kies voor een exemplaar dat versierd is met kleine sterren of een groot hart. De collectie heeft ook neutralere varianten in tijdloze kleuren, zoals zwart, taupe of bruin. Alle portemonnees hebben een kleurrijk detail. De collectie wordt ieder seizoen aangevuld met de mooiste leren portemonnees in trendy prints en kleuren. Hierdoor is er altijd keuze uit eigentijdse portemonnees en kan iedere vrouw op Tas.nl een favoriete Fabienne Chapot portemonnee shoppen.