per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Fjällräven rugzakken

In 1960 werd Fjällräven opgericht door Åke Nordin. Deze avonturier ontwikkelde een houten frame voor rugzakken. Al snel werden de rugzakken met het houten frame uitermate populair. Het sterke hout is minder belastend voor het milieu dan het aluminium frame dat heel veel outdoor merken gebruiken. Milieuvriendelijkheid staat dan ook al sinds het begin centraal bij dit innovatieve merk. Door middel van duurzame productie hoopt Fjällräven hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Door deze milieubewuste instelling te combineren met sportief en casual design creëert het merk ideale rugzakken voor zowel dames als heren.

Fjällräven Kånken

Veruit de bekendste rugzak uit de collectie van Fjällräven is de Kånken. In 1978 is deze rugzak ontstaan en sindsdien is het succesvolle ontwerp bijna niet veranderd. Iets wat goed is, hoeft niet onnodig aangepast worden volgens het merk. De enige toevoeging aan de rugzak is een laptopvak zodat de rugzak ook als schooltas te gebruiken is. De sterke Kånken is bestand tegen diverse weersomstandigheden dankzij de speciale, duurzame coating. Daarnaast heeft de rugzak een ergonomisch rugpand waardoor de rug zo min mogelijk belast wordt en de tas comfortabel te dragen is, zelfs op lange dagen. Het ergonomische design en het iconische uiterlijk van de rugzak maken de Kånken uitermate populair bij verschillende generaties. De tassen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren.

Multifunctionele rugzakken

Naast de kånken rugzak heeft Fjällräven diverse andere duurzame rugzakken in de collectie. Al deze items worden met de grootste zorgvuldigheid ontworpen. Hierdoor zijn de tassen sterk zonder dat de productie het milieu ernstig belast. Een rugzak van dit merk is ontworpen met het oog op levenslang, comfortabel gebruik. Het ergonomische design zorgt ervoor dat de rugzakken licht aanvoelen tijdens het dragen. Veel van de rugzakken zijn zelfs voorzien van een zitmatje. Dit is ideaal voor een festival of pauze tijdens een sportieve wandeling. Het evenwicht tussen kwaliteit, comfort en design maken een Fjällräven rugzak een must-have voor mannen en vrouwen die van een sportieve lifestyle houden.

Shop Fjällräven rugzakken op Tas.nl

Tas.nl biedt een enorm uitgebreid assortiment Fjällräven rugzakken. Kies uit de vele kleuren en formaten van de kånken of andere series. Shop zo een opvallende, sterke rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik naar school of werk. Met een Fjällräven rugzak is iedere dag een avontuur.