per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Fred de la Bretoniere

Het merk Fred de la Bretoniere is vernoemd naar de gelijknamige ontwerper. De Nederlandse Fred was al op jonge leeftijd bezig met het uitwerken van creatieve ideeën. Na het behalen van zijn diploma op de Kleinkunst Academie in Den Haag, besloot hij iets te doen met zijn interesse voor vrouwelijkheid. Hij wilde deze interesse omzetten in accessoires die zouden bijdragen aan die vrouwelijkheid en startte met het ontwerpen van schoenen en tassen die vrouwen elk jaar opnieuw zouden willen gebruiken. Het experiment slaagde en Fred had zijn passie gevonden. Al snel werden zijn ontwerpen opgepikt door grote warenhuizen. Het merk Fred de la Bretoniere was geboren.

Verrassend vrouwelijk en tijdloos

De ontwerpen van Fred de la Bretoniere zijn stoer, vrouwelijk en elegant. Deze ideale combinatie wordt gecreëerd door het gebruik van plantaardig gelooid leer. Dit leer heeft een karakteristieke look die door veelvuldig gebruik extra tot zijn recht komt. Zo wordt het leer mooier met de jaren en kan een tas van het merk lange tijd gebruikt worden. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij de visie die Fred had bij zijn experiment in de jaren ‘60. De klassieke uitstraling van de collectie maakt deze bijzonder smaakvol voor vrouwen van alle leeftijden. Prachtige neutrale ontwerpen worden afgewisseld met eyecatchers van slangen- of crocoprint. Neem bijvoorbeeld de handtassen van het merk. Deze zijn perfect voor een dag shoppen of om mee te nemen naar het werk. Ook een schoudertas van het merk kan bijvoorbeeld gebruikt worden als laptoptas. Daarnaast heeft Fred erg mooie portemonnees in de collectie. Deze portemonnees zijn ideaal voor het meenemen van pasjes en geld. De tassen en portemonnees zijn erg comfortabel en praktisch waardoor dagelijks gebruik geen enkel probleem is.

Shop de Fred de la Bretoniere collectie op Tas.nl

Verliefd geworden op de tassen en portemonnees van Fred de la Bretoniere? Bestel dan vandaag nog die prachtige tas of chique portemonnee bij Tas.nl.