per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Fred de la Bretoniere portemonnees

Fred de la Bretoniere is een Nederlands merk dat door de gelijknamige ontwerper is opgericht. Al op jonge leeftijd was Fred gefascineerd door vrouwelijkheid. Na het behalen van zijn diploma aan de Kleinkunst Academie in Den Haag gebruikte hij deze fascinatie om speciaal voor vrouwen schoenen en tassen te ontwerpen waar vrouwen verliefd op zouden worden. Deze liefde moest zo groot zijn dat de tas of de schoenen meerdere seizoenen gebruikt zouden worden. Zijn ontwerpen sloegen al snel aan en werden opgenomen in de collecties van grote warenhuizen. Het merk Fred de la Bretoniere was geboren en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de lederwarenbranche. In de collectie van dit prachtige merk zijn diverse elegante portemonnees te vinden die een stijlvol accessoire zijn bij iedere outfit.

Elegante portemonnees

Fred de la Bretoniere maakt prachtige portemonnees van fraaie leersoorten. Deze portemonnees zijn ruim en hebben daardoor voldoende ruimte voor het meenemen van geld en verschillende pasjes. In sommige portemonnees van het merk is zelfs ruimte voor een smartphone. Hierdoor is het niet meer nodig om een tas mee te nemen speciaal voor een portemonnee en smartphone. Een portemonnee is immers veel meer dan een praktisch accessoire. Op deze manier kan de portemonnee ook functioneren als klein tasje. Veel vrouwen hechten waarde aan het design van een portemonnee en gebruiken deze ook als fashion accessoire. De collectie van Fred de la Bretoniere speelt hier perfect op in. De items uit de collectie hebben een prachtig design en worden gemaakt in diverse neutrale kleuren en elegante prints. Hierdoor is er voor iedere vrouw een favoriet te shoppen uit de collectie van dit fantastische merk.

Fred de la Bretoniere portemonnees op Tas.nl

Tas.nl is officieel dealer van Fred de la Bretoniere portemonnees en kan hierdoor altijd de nieuwste collecties aanbieden. Er is altijd keuze uit de meest trendy prints en kleuren. Bekijk deze mooie portemonnees op Tas.nl en bestel een exemplaar dat perfect bij jouw persoonlijke stijl past.