per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Herschel Supply Co. rugzakken

De geschiedenis van Herschel Supply Co. gaat terug naar het begin van de 20e eeuw. De Schotse familie Cormack emigreerde naar het Canadese plaatsje Herschel. Generaties later richtten de broer Jamie en Lyndon Cormack het merk Herschel op. Sinds 2009 maakt het duo sterke tassen met als doel om zowel het dagelijkse leven als avontuurlijke ontdekkingstochten te vereenvoudigen. Door het gebruik van duurzaam canvas zijn de Herschel Supply Co. tassen jarenlang met plezier te gebruiken en hebben ze een eigentijdse look. Dit geldt ook voor de rugzakken die het merk maakt. De diverse rugzakken zijn sportief, casual en kunnen overal mee naartoe worden genomen. Een Herschel Supply Co. rugzak is een handige toevoeging aan iedere dag.

Stoere rugzakken

De rugzakken van Herschel Supply Co. zijn praktisch en kunnen prima iedere dag gebruikt worden om persoonlijke eigendommen en een laptop naar het werk of school te vervoeren. Kwaliteit is hierbij belangrijk, want persoonlijke items en een laptop moeten natuurlijk beschermd worden tijdens het vervoer. Daarom hebben de meeste rugzakken  een speciaal gewatteerd laptopvak waarin een laptop veilig vervoerd kan worden. De kwaliteit van de rugzakken wordt ook beïnvloed door het sterke canvas waarvan de tassen gemaakt worden. Dit materiaal draagt bij aan de sportieve uitstraling van de Herschel Supply Co. rugzakken, die prima passen bij een actieve lifestyle. Een van de meest kenmerkende rugzakken is de Retreat en zijn grotere broer de Little America. Deze iconische rugzakken hebben een tijdloos model met een grote flap. De twee imitatie leren riemen geven de Retreat en Little America een herkenbare, vintage look. In de tassen is voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop en andere persoonlijke items. Herschel heeft diverse series die door zowel dames als heren te gebruiken zijn. Daarnaast zijn er verschillende series met een mannelijke uitstraling of series met een vrouwelijke uitstraling.  Speciaal voor dames zijn er bijvoorbeeld de Dawson rugzakken die een zachtere look hebben. Wie liever een kleinere rugtas gebruikt kan de Heritage serie bekijken. Deze rugtassen hebben een ruim hoofdvak en een klein voorvak zoals vele klassieke schooltassen. De Herschel Supply Co. tassen zijn dan ook perfect als schooltas maar kunnen ook prima in de vrije tijd gebruikt worden. Alle rugzakken van het merk zijn verkrijgbaar in zowel tijdloze kleuren als eigentijdse prints. De collectie van Herschel Supply Co. is zó veelzijdig dat zowel mannen, vrouwen als kinderen een sterke rugtas kunnen shoppen die aan alle wensen voldoet.

Een rugzak van Herschel Supply Co. shop je op Tas.nl

Een rugzak van Herschel Supply Co. is een praktische toevoeging aan het avontuur van iedere dag. Een handige rugzak van dit merk biedt de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Op Tas.nl kan iedere liefhebber van sportieve rugzakken een Herschel Supply Co. rugzak shoppen in een kleur, model en print naar keuze. Deze veelzijdige collectie wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig vernieuwd. Hierdoor is er altijd keuze uit de nieuwste kleuren. Shop een rugzak uit de collectie op Tas.nl en ga op avontuur!