per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Herschel Supply Co. laptoptassen

Herschel Supply Co. is een Canadees merk dat in 2009 werd opgericht door de broers Cormack. De Schotse familie Cormack emigreerde aan het begin van de 20e eeuw naar het kleine dorpje Herschel in Canada. Het merk is vernoemd naar dit dorp, ondanks dat het hoofdkantoor in Vancouver staat. Vanuit Canada ontwerpt het duo sterke tassen die het dagelijks leven en minder dagelijkse avonturen een stuk eenvoudiger maken. Voor de dagelijkse bezigheden heeft het merk handige laptoptassen, sleeves en hoezen met een sportieve uitstraling die ideaal zijn om bijvoorbeeld mee te nemen naar school of naar het werk.  

Laptoptassen en sleeves

Herschel Supply Co. heeft een uitgebreide collectie tassen voor allerlei gelegenheden. Speciaal voor het vervoeren van een laptop heeft het merk diverse laptoptassen en sleeves ontworpen. Een laptop wordt tegenwoordig overal mee naartoe genomen en moet natuurlijk wel goed ingepakt worden om krassen of andere beschadigingen te voorkomen. Met een laptoptas of sleeve van Herschel Supply Co. is dit geen enkel probleem. Het merk maakt sterke, handige schoudertassen waarin zowel een laptop als diverse persoonlijke en werkgerelateerde items passen. Deze schoudertassen hebben een sportief karakter en passen daarbij prima in een nonchalante kantooromgeving. De tassen worden gemaakt van het kenmerkende, sterke canvas. Ook de laptopsleeves worden gemaakt van dit materiaal. Een laptopsleeve is een strakke hoes waarin de laptop gestopt kan worden. Door het gebruik van een laptopsleeve is de laptop beschermd tegen stoten, krassen en stof. De sleeves zijn gevoerd met zacht fleece en bieden hierdoor optimale bescherming voor thuis of onderweg. Zowel de sleeves als de laptoptassen sluiten perfect aan bij de gehele collectie van Herschel Supply Co.

Shop laptoptassen en sleeves op Tas.nl

Tas.nl heeft een uitgebreide collectie laptoptassen en sleeves van het sportieve, Canadese merk Herschel Supply Co. De tassen en sleeves zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Bij het maken van een keuze is het goed om te letten op het formaat van de laptop die in de tas of sleeve moet passen. Zowel een sleeve als tas biedt optimale bescherming op het moment dat hij strak om de laptop zit. Check dus eerst het formaat van de laptop en pas het formaat van de tas of sleeve hier op aan. Met de uitgebreide Herschel Supply Co. collectie laptoptassen en sleeves op Tas.nl is er voor iedere laptop de perfecte bescherming te vinden.