per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Kate Spade tassen

Kate Spade New York, dat is de volledige naam van het merk Kate Spade. New York is de oorsprong van dit vrolijke merk dat door ontwerpster Kate Noel Brosnahan en haar man Andy Spade is opgericht. Geïnspireerd door de kleurloze etalages van wereldstad New York ontwierp Kate in 1993 tassen die het monotone straatbeeld volledig overhoop haalden. De tassen moesten niet alleen handig zijn, ze mochten ook gezien worden. Zo gezegd, zo gedaan. De gekste ontwerpen, prints en kleuren werden gebruikt om de collectie te vormen. Deze eigenwijze collectie wordt tot op de dag van vandaag telkens uitgebreid met vrolijke tassen.

Speels en charmant

Live colorfully, zo luidt het motto van dit New Yorkse fashionmerk. Met een tas uit de Kate Spade collectie is dit erg eenvoudig. De collectie bestaat uit items die stuk voor stuk eyecatchers zijn. Klassieke tassen die al jaren populair zijn, worden door het merk voorzien van een opvallend detail zoals een strik, kleurtje of ketting. Soms worden alle regels vergeten en verschijnt er een tas in de vorm van een croissant, hoed of dier. Voor wie dit iets te ver gaat, heeft het merk genoeg fraaie handtassen, satchels, shoppers en schoudertassen in het assortiment. Deze tassen zijn werkelijk fantastisch en hebben genoeg ruimte voor het meenemen van persoonlijke spullen zoals een portemonnee, telefoon, make-up of sleutels. Deze praktische en opvallende tassen van Kate Spade geven iedere outfit kleur en zijn echte eyecatchers.

Kleurrijke Kate Spade tassen op Tas.nl

Tas.nl is officieel dealer van Kate Spade tassen. Deze kleurrijke designertassen geven een ultiem gevoel van luxe en stijl. Bekijk de leuke collectie en bestel een favoriete tas naar keuze op Tas.nl. De tas wordt na bestelling zorgvuldig ingepakt en vervolgens gratis thuisbezorgd. Een Kate Spade tas geeft iedere vrouw meteen een vrolijk gevoel.