per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Kipling tassen

Kipling is in 1987 opgericht door drie Antwerpse ontwerpers. De merknaam is geïnspireerd op het avontuurlijke sprookje Jungle Book, geschreven door Rudyard Kipling. De jonge hoofdpersoon Mowgli is in de jungle opgegroeid en beleefd hier allerlei avonturen. Dit avontuurlijk en speelse aspect van het verhaal komt terug in de ontwerpen van de tassen. Het logo wordt gevormd door het inmiddels iconische aapje dat vrolijk aan elke tas hangt. Deze vrolijke uitstraling en de uitstekende kwaliteit van de nylon tassen vormt de basis van het succes.

Een diverse collectie

Kipling tassen worden gemaakt van ultrasterk nylon en hebben daardoor een sportieve look. De collectie is enorm divers en daardoor geschikt voor zowel volwassen als kinderen. De vlotte tassen hebben een casual uitstraling en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Hierdoor zijn de tassen erg geliefd bij dames, voor wie er diverse modellen te vinden zijn in het Kipling assortiment. Voor dagelijks gebruik zijn de shoppers, schoudertassen en handtassen ideaal. Deze nylon tassen hebben diverse opbergvakken zodat persoonlijke items altijd overzichtelijk kunnen worden meegenomen. Daarnaast heeft het merk praktische luiertassen voor jonge moeders. In deze luiertassen kunnen alle essentiële benodigdheden voor moeder en kind georganiseerd worden opgeborgen. Wie liever geen grote tas meeneemt, kan kiezen voor een handige clutch. Deze kleine tasjes bieden precies genoeg ruimte voor een telefoon, pinpas, sleutelbos en make-up. Deze clutches en de andere tassen uit de collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals grijs, blauw, zwart en beige. Deze neutrale kleuren worden afgewisseld met opvallende kleuren en prints. Alle tassen hebben een vrolijk aapje en zijn hierdoor makkelijk te herkennen als een echte Kipling tas.

Shop Kipling tassen op Tas.nl

De diverse Kipling collectie op Tas.nl maakt het voor iedere vrouw mogelijk om een praktische tas met een sportieve look te shoppen. Bekijk het assortiment en kies een tas uit die aansluit bij allerlei wensen. De tas naar keuze wordt gratis thuisbezorgd.