per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Paraplu's van Knirps

In 1928 werd de allereerste Knirps paraplu ontwikkeld door Hans Haupt. Hij vond het onhandig om met een paraplu en wandelstok tegelijk te lopen en zo ontstond het idee voor een opvouwbaar exemplaar. Het idee bleek een daverend succes te zijn en zorgde ervoor dat Knirps een groot en bekend merk werd.

Door wind en weer

In Nederland hebben we maar al te vaak te maken met regen. Per jaar zijn er zelfs maar 140 droge dragen in ons regenachtige land. Op de rest van de dagen valt er een klein buitje of regent het de hele dag. Omdat het zo veel regent, kunnen we eigenlijk niet zonder een goede paraplu. In de collectie van Knirps zijn verschillende exemplaren te vinden. De paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Alle varianten zijn sterk en van uitmuntende kwaliteit. Door het gebruik van slimme technologie zijn enkele exemplaren stormbestendig, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op de fiets.  Daarnaast zorgt het gebruik van Knirps® FiberTech ervoor dat de paraplu’s erg licht zijn. Hierdoor zijn ze ook makkelijk mee te nemen als het niet regent. Ook zijn de paraplu’s erg smaakvol. De vrolijke designs geven zelfs de meest regenachtige dagen kleur. Als de zon toch ineens gaat schijnen, kunnen de paraplu’s ook als parasol gebruikt worden dankzij de speciale UV-coating. De Knirps paraplu’s zijn door al hun functionaliteiten perfect voor het wisselvallige, Nederlandse klimaat.

Shop Knirps paraplu’s op Tas.nl

De sterke en vrolijke paraplu’s van Knirps zijn verkrijgbaar op Tas.nl. De collectie van Knirps op Tas.nl bestaat uit kleurrijke paraplu’s in verschillende formaten. Hierdoor is er een geschikte paraplu voor voor iedere regenbui. Shop een exemplaar naar keuze eenvoudig online op Tas.nl. De bestelling wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd. Met een Knirps paraplu is natregenen verleden tijd.