per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Knirps paraplu’s

De allereerste Knirps paraplu zag in 1928 het daglicht. Hans Haupt, het brein achter het merk, vond het niet handig om met een paraplu en wandelstok tegelijk te lopen. Hij kwam op het idee om een opvouwbare paraplu te maken. Dit was de succesvolle basis voor de paraplu zoals wij die nu kennen. Knirps paraplu’s zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Voor alle weersomstandigheden

Wie in Nederland woont, komt er haast niet onderuit: regen. Omdat het op meer dan de helft van de dagen in een jaar regent, is een goede paraplu onmisbaar. Een goede paraplu is praktisch, leuk om te zien en moet tegen een (wind)stootje kunnen. Voor deze diverse eisen heeft het merk verschillende collecties ontworpen. Een speciale stormparaplu zorgt ervoor dat fietsen of wandelen in stormachtig weer geen enkel probleem is. Het speciaal ontwikkelde materiaal Knirps® FiberTech draagt bij aan het lichte gewicht van de paraplu’s. Zo zijn de paraplu’s makkelijk overal mee naartoe te nemen, ook als de bui voorbij gaat. Gaat de zon onverwachts schijnen? Door de speciale UV-coating zijn Knirps paraplu’s ook als parasol te gebruiken. De vrolijke designs van de paraplu’s passen bij zomerse omstandigheden en fleuren zelfs de meest sombere dag op. Door de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design zijn de paraplu’s van Knirps ideaal voor het wisselvallige klimaat in Nederland.

De Knirps collectie op Tas.nl

Natregenen is er niet meer bij met de innovatieve paraplu’s van Knirps. Shop deze leuke paraplu’s eenvoudig online op Tas.nl. Kies uit de diverse prints, kleuren en formaten. Een kleiner exemplaar is ideaal voor wie vaak reist met het openbaar vervoer. Ze passen met gemak in een tas. Grotere paraplu’s kunnen een vaste plek krijgen in de kofferbak van een auto en een stormparaplu is perfect voor wie door de regen moet fietsen. Voor iedereen een perfecte Knirps paraplu, het kan met de veelzijdige collectie op Tas.nl.