per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Liebeskind portemonnees

Liebeskind portemonnees zijn een lust voor het oog. Deze prachtige, leren portemonnees worden met passie voor leer ontworpen in hartje Duitsland. De vlotte, elegante ontwerpen geven iedere vrouw het ultieme, vrouwelijke gevoel. Zo kan iedere vrouw in stijl haar geld, pasjes en bonnetjes organiseren en overal mee naartoe nemen. 

Leren portemonnees

De portemonnees van Liebeskind worden gemaakt van leer. Leer is een natuurproduct dat afkomstig is van de huid van een dier. Voor het maken van de portemonnees maakt het merk gebruik van runderleer. De huid wordt zorgvuldig schoongemaakt en vervolgens gelooid. Het looiproces is noodzakelijk omdat de huid anders zal bederven. Het looien wordt gedaan met behulp van chemische of natuurlijke hulpstoffen die ervoor zorgen dat de eiwitten in de huid onoplosbaar worden gemaakt. Vervolgens worden de looistoffen zorgvuldig uitgespoeld en wordt het leer verder bewerkt tot het soepel genoeg is voor het maken van tassen en portemonnees. Door het looien blijft het leer erg lang houdbaar en zal het niet vergaan. Niet voor niets is dit materiaal zo populair bij diverse merken die tassen en accessoires maken. Naast de duurzaamheid heeft leer natuurlijk ook een erg mooie, stoere uitstraling. Deze is tijdloos en daardoor perfect voor het maken van een mooie Liebeskind portemonnee.

Shop Liebeskind portemonnees op Tas.nl

De portemonnees van Liebeskind zijn meer dan alleen praktisch. Dankzij het prachtige design kunnen ze ook prima als fashion accessoire gebruikt worden. De elegante zip-around modellen bieden genoeg ruimte voor allerlei pasjes, geld en bonnetjes en zijn daardoor perfect voor dagelijks gebruik. Match een portemonnee met een mooie Liebeskind of draag deze in de hand als een stijlvolle clutch. De mogelijkheden zijn eindeloos met de veelzijdige collectie van het populaire Liebeskind. Shop de portemonnees en tassen online op Tas.nl en profiteer van snelle service en gratis verzending.