per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Lipault

Lipault is in tien jaar tijd uitgegroeid tot hét kleurrijke bagagemerk uit Parijs. Het merk wil reizen fun maken met kleurrijke koffers en tassen die ook nog eens uiterst functioneel zijn. Het merk is onderdeel van het gerenommeerde Samsonite, waardoor design gecombineerd wordt met de meest recente innovaties op het gebied van bagage. Met een Lipault koffer of tas is een vleugje Parijs in no-time toegevoegd aan iedere outfit. 

Vrouwelijke koffers en tassen

Het assortiment van Lipault bestaat uit speelse handtassen, smaakvolle zakentassen en opvallende bagage-items. Het merk gebruikt kleur als inspiratiebron en voegt ieder seizoen drie nieuwe kleuren toe aan de collectie. De tassen die het merk ontwerpt, zijn creatief en verkrijgbaar in trendy kleuren. Door het gebruik van opvallend vinyl of nylon zijn de tassen soepel, zacht en duurzaam. Dit geldt ook voor de koffers. Deze zijn speels, ultralicht en opvallend. Door de aangename verhouding tussen prijs en kwaliteit is het erg eenvoudig om meerdere items te shoppen. Zo kan er voor iedere trip een koffer worden gekozen die matcht met de outfit. Dankzij Lipault kan bagage functioneren als een waar mode-accessoire. De functionaliteit en ultravrouwelijke uitstraling maken Lipault een merk om trots op te zijn.

Shop het vrolijke Lipault online op Tas.nl

Op Tas.nl is een uitgebreide collectie van het chique Lipault te vinden. Shop deze prachtige items en voeg een vleugje Parijs toe aan het dagelijks leven. Door de grote diversiteit in kleuren en modellen is er voor iedere vrouw een kleurrijk accessoire van dit moderne merk te vinden. Om de keuze te vereenvoudigen, heeft Tas.nl diverse filters aan de linkerzijde van de pagina. Gebruik de filters om het assortiment naar behoefte aan te passen en maak het zo eenvoudig om een ultieme favoriet uit te kiezen en te bestellen bij Tas.nl.