per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

LouLou Essentiels tassen

LouLou Essentiels is een Nederlands merk dat in 2010 is ontstaan dankzij een ontwerp van Floor van de Water. Zij ontwierp een fashionable portemonnee die geschikt was voor het meenemen van een smartphone. De Smart Little Bag werd al snel enorm succesvol. Al snel werd de collectie van LouLou Essentiels uitgebreid met andere items, waaronder stijlvolle tassen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op het Parijs van de jaren ‘50, wat de tassen een chique, moderne look geeft.

Chique leren tassen

LouLou Essentiels gebruikt prachtige leersoorten om tassen te maken met een eigentijdse look. Het merk maakt gebruik van veel kenmerkende prints. Een opvallende print is de Vintage Croco print. Deze krokodillenprint wordt ieder seizoen gebruikt bij diverse tassen. Een Croco print is een chique en tijdloze print die al jarenlang gebruikt wordt door bekende en minder bekende modehuizen. Met een tijdloze print als deze zit je eigenlijk altijd goed. Andere terugkerende prints zijn de Perfect Python en Anaconda print. De prints zijn subtiel aanwezig en geven de LouLou Essentiels tassen iets extra’s. Daarnaast zijn de tassen verkrijgbaar in diverse kleuren. De collectie biedt de perfecte balans tussen neutrale en kleurrijke exemplaren. Zwarte, grijze en bruine tassen zijn eigenlijk altijd aanwezig in de LouLou Essentiels collectie. De opvallende kleuren en prints wisselen per seizoen en spelen in op de nieuwste trends, wat de tassen geschikt maakt voor jonge, modebewuste vrouwen die graag goede, betaalbare tassen shoppen.

Shop LouLou Essentiels tassen op Tas.nl

Het LouLou Essentiels assortiment op Tas.nl is uitgebreid en veelzijdig. Het merk maakt diverse modellen tassen, waaronder shoppers, handtassen, schoudertassen en stijlvolle clutches. In combinatie met de variatie in prints en kleuren zet het merk zo ieder seizoen een uiteenlopende collectie neer. De modebewuste vrouw kan dus altijd kiezen uit diverse exemplaren om een perfecte LouLou Essentiels tas te vinden. De collectie wordt vier keer per jaar aangevuld en vernieuwd, waardoor er op Tas.nl altijd keuze is uit de nieuwste tassen van LouLou Essentiels.