per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Melano: een perfect sieraad voor ieder moment

Met passie voor sieraden speelt het Nederlandse Melano in op de behoefte om een favoriet sieraad bij iedere outfit te kunnen dragen. Dankzij een eenvoudig wisselsysteem kunnen de sieraden in de diverse series van het merk op ieder moment worden aangepast. Voor het aanpassen heeft het merk een uitgebreide collectie steentjes, ook wel zettingen genoemd, ontwikkeld. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een zwarte zetting te gebruiken bij een little black dress, of een gekleurde variant bij een zomers jurkje. En dit allemaal zonder een compleet nieuw sieraad aan te schaffen. De zettingen van Melano zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en formaten. Hiermee geeft Melano iedere vrouw de mogelijkheid om een sieraad samen te stellen dat volledig bij haar past.

Melano ringen

Een bekend en geliefd item uit het Melano assortiment is de Melano ring. Deze ringen zijn verdeeld onder diverse series, zoals de bekende Twisted serie. De ringen van het merk zijn geschikt voor iedere vrouw en variëren van smal naar breed en van zilver tot rosé. Het is mogelijk om meerdere ringen te combineren en zo een opvallend aanschuifsysteem te hanteren, maar een enkele ring geeft ook een erg verfijnde uitstraling. De sieraden en zettingen zijn verdeeld over diverse series, wat het erg eenvoudig maakt om de juiste combinatie van sieraad en setting te maken. Een zetting uit de Twisted serie past bijvoorbeeld alleen op de sieraden uit dezelfde serie. Wat de keuze ook is, de mogelijkheden bij Melano zijn eindeloos.

Shop Melano online bij Tas.nl

Tas.nl is een officieel verkooppunt van Melano sieraden. De collectie bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en kettingen die naar hartenlust aangepast kunnen worden. Ook de diverse zettingen zijn te vinden op Tas.nl. Kies een kleurrijke variant voor zomerse dagen, of bestel een chic donker steentje voor een meer elegante uitstraling. Kijk gerust rond en bestel de sieraden en zettingen naar keuze eenvoudig online. De bestelling wordt zo snel mogelijk gratis thuisbezorgd.