per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Melano sieraden

Het Nederlandse merk Melano maakt prachtige sieraden die eenvoudig aan te passen zijn aan iedere outfit en gelegenheid. De Melano sieraden zijn voorzien van een slim wisselsysteem dat met behulp van kleine steentjes, ook wel zettingen genoemd, gebruikt kan worden. De zettingen zijn voorzien van schroefdraad en kunnen hierdoor eenvoudig op een Melano ring of armband worden gedraaid. Deze armbanden en ringen van Melano zijn sierlijk en geven de handen en armen iets extra’s. Met de uitgebreide collectie zettingen is het mogelijk om eindeloos te variëren en toch dat ene favoriete sieraad altijd te dragen.

Van ring tot armband

De collectie van Melano bestaat uit prachtige ringen en armbanden. De ringen zijn sierlijk en kunnen eindeloos aangepast en gecombineerd worden. Het dragen van een mooie ring kan een erg stijlvolle look geven. Ook de armbanden van Melano voegen iets toe aan een outfit. Veel van deze prachtige armbanden zijn ook voorzien van het wisselsysteem en kunnen hierdoor worden gecombineerd met de diverse zettingen. Daarnaast heeft het merk verschillende stalen armbanden zonder wisselsysteem. Deze kunnen worden gecombineerd met de andere armbanden of los worden gedragen.

Melano zettingen

Melano heeft diverse zettingen in de collectie die met zowel de ringen als de armbanden gecombineerd kunnen worden. Er zijn veel verschillende zettingen verkrijgbaar zodat iedere vrouw haar favoriet of favorieten kan shoppen. Bij het kiezen van een steentje is het belangrijk om een zetting te kiezen uit dezelfde serie als de armband of ring. Een Melano Twisted zetting past op een ring of armband uit dezelfde, populaire Twisted serie. Let hierop bij het shoppen zodat de zetting naar keuze altijd past.

Shop Melano sieraden op Tas.nl

Tas.nl heeft een ruime collectie Melano sieraden en zettingen. Deze collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld, zodat er altijd keuze is uit de nieuwste ringen, armbanden en zettingen. Bekijk deze prachtige sieraden, shop en varieer eindeloos met de veelzijdige collectie van Melano.