per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Myomy tassen

Myomy werd in 2007 opgericht onder de naam Goodforall, met als doel om de wereld te verbeteren. Inmiddels is de merknaam veranderd naar Myomy do goods en is het merk een van de meest bewuste merken van Europa. Myomy hecht waarde aan een verantwoord productieproces dat goed is voor zowel mens als milieu. Bij het produceren van de tassen is er aandacht voor eerlijk verkregen leer, een duurzaam looiproces en fairtrade vakmanschap. Door deze drie pijlers te benadrukken, kunnen de vakmannen en -vrouwen die in India de tassen maken een bestaan opbouwen voor henzelf, hun gezin en tegelijkertijd hun vakmanschap inzetten bij het maken van de mooiste tassen. Wie een tas van dit bewuste modemerk koopt, draagt bij aan een stukje wereldverbetering.

Stoer en stijlvol

De collectie van Myomy bestaat uit de mooiste tassen die een unieke look hebben en hierdoor makkelijk te herkennen zijn. Een groot gedeelte van de collectie wordt gemaakt van sterk leer dat een authentieke en tijdloze uitstraling heeft. Ook zijn er tassen die gemaakt worden van dik vilt dat een opvallende look geeft. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig ruime shopper van leer of ga voor een handtas van vilt. Wie liever een kleinere tas gebruikt tijdens een tripje naar de stad kan ook kiezen voor een kleine schoudertas. Voor dagelijks gebruik naar het werk heeft Myomy handige laptoptassen die ruimte hebben voor het meenemen van een laptop, zakelijke documenten en andere werkgerelateerde items. Een groot gedeelte van de collectie is te herkennen aan de typische kartelrand. De kartelrand is onderdeel van de geliefde Paper Bag serie uit de Myomy collectie. Deze en de andere tassen zijn erg stijlvol en passen perfect bij de vrouw die graag in stijl naar het werk gaat.

De Myomy Paper Bag

Een van de meest kenmerkende tassen uit de collectie van Myomy is de Paper Bag. Deze tas lijkt op een klassieke papieren tas met een kartelrand, maar dan uitgevoerd in leer of vilt. Het model van de Paper Bag is zeer herkenbaar en uniek en geeft een speels effect aan de leren damestas. Deze populaire Paper Bag en de andere tassen uit de Myomy collectie zijn verkrijgbaar op Tas.nl. Tas.nl is officieel dealer van Myomy tassen waardoor de collectie regelmatig vernieuwd en aangevuld wordt. Hierdoor is er altijd keuze uit de nieuwste modellen en kleuren. Shop een prachtige Myomy tas eenvoudig online op Tas.nl en help mee om de wereld te verbeteren.