per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Myomy Paper Bag

De Paper Bag is veruit de meest bekende tas van het Nederlandse merk Myomy. Deze stijlvolle tas heeft een unieke look maar ook het verhaal achter de tas en het merk is bijzonder. Momenteel is Myomy namelijk een van de meest bewuste modemerken van Europa. Deze positie heeft het merk te danken aan de fairtrade productie in India en de milieuvriendelijke materialen die er gebruikt worden. Het leer dat gebruikt wordt voor het maken van de meeste tassen wordt op een eerlijke manier verkregen. De leerhuiden zijn afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. De huiden worden zorgvuldig uitgekozen en op een milieubewuste manier gelooid. Bij het looien worden geen chemicaliën gebruikt die de kwaliteit van het drinkwater kunnen aantasten. Na het looiproces wordt het leer naar echte vakmannen en -vrouwen gebracht. Zij krijgen een eerlijke prijs voor het ambachtelijke werk dat ze verzetten, zodat ze toegang hebben tot betere gezondheidszorg en onderwijs voor hun families. Iedere tas van Myomy is een uniek, handgemaakt product waar de maker trots op is.

My Paper Bag

De My Paper Bag tassen zijn om verliefd op te worden. De Paper Bags zijn ontworpen door Ramón Middelkoop en geïnspireerd op de ouderwetse papieren tas met kartelrand. Deze kartelrand is een herkenbaar en terugkerend detail in de complete Paper Bag collectie. Deze collectie bestaat uit ruime handtassen, grote shoppers, kleine schoudertassen en portemonnees. Enkele tassen zien eruit als een klassieke My Paper Bag shopper maar kunnen ook op de rug worden gedragen door de schouderbanden aan de achterkant van de tas. De My Paper Bag tassen worden gemaakt van tijdloos leer maar de vrouw die op zoek is naar een opvallende tas kan er ook een shoppen die helemaal van dik vilt is gemaakt. Dit ongebruikelijke materiaal is zacht, stevig en heeft een eigentijdse uitstraling. Zowel de vilten als de leren tassen zijn verkrijgbaar in tijdloze kleuren en zijn een investering voor het leven.

Shop een Myomy Paper Bag online op Tas.nl

Tas.nl is officieel dealer van het prachtige Myomy en heeft een ruime collectie Paper Bags. Het aanschaffen van een Paper Bag draagt bij aan een stukje wereldverbetering en is dus een goede keuze.