per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Myomy portemonnees

Myomy is een van de meest bewuste modemerken van Europa. Het merk werd in 2007 opgericht onder de naam Goodforall en richt zich op een stukje wereldverbetering. Dit wordt bereikt door aandacht te besteden aan een eerlijk productieproces in de fabrieken in India. Het leer dat gebruikt wordt voor de tassen en portemonnees wordt op een ecologische manier gelooid door zo min mogelijk chemische middelen te gebruiken. Daarnaast krijgen de vakmannen en -vrouwen een eerlijke vergoeding voor hun vakmanschap. Hierdoor kunnen ze een bestaan opbouwen voor henzelf en hun familie. Doordat alle tassen en portemonnees met de hand gemaakt worden, is geen enkel item precies hetzelfde. Het kopen van een Myomy portemonnee is dan ook een unieke aankoop die bijdraagt aan het verbeteren van de wereld.

Stijlvolle portemonnees

Myomy maakt must-have leren damesportemonnees die niet zouden mogen ontbreken in de accessoire collectie van iedere modebewuste vrouw. De handige portemonnees bieden genoeg ruimte voor het opbergen van geld en verschillende pasjes. Tegenwoordig worden portemonnees niet alleen gebruikt voor het overzichtelijk meenemen van geld en pasjes. De leren Myomy portemonnees zijn zo mooi dat ze ook prima als fashion accessoire gebruikt kunnen worden. De ruime ziparound portemonnees hebben eventueel ook ruimte voor het opbergen van een smartphone en kunnen hierdoor als clutch in de hand worden gehouden. Het prachtige design staat perfect bij diverse outfits. Het leer zorgt voor een tijdloze look. De meeste portemonnees van Myomy zijn eenvoudig te herkennen aan het kartelrandje van de Paper Bag. Ze zijn dan ook goed te combineren met een van de prachtige tassen die het merk verkoopt.

Myomy portemonnees shoppen op Tas.nl

Tas.nl heeft een ruime collectie Myomy portemonnees. Bekijk de collectie en ervaar zelf de unieke uitstraling en kwaliteit van deze fairtrade portemonnees. Door het aanschaffen van een prachtige portemonnee uit deze fantastische collectie kan de wereld weer een stukje worden verbeterd.