per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Oilily

Het Nederlandse merk Oilily werd in 1963 opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. Zij maakten zelf kleding voor hun eigen kinderen. Deze kleding viel op door het gebruik van kleuren en patronen, iets wat in die tijd niet veel gedaan werd. Toen het stel merkte dat de kleding in de smaak viel, besloten ze een eigen kledinglijn te beginnen. Deze kledinglijn was fleurig, opvallend en werd al snel succesvol. Het merk was het eerste kledingmerk dat het kind centraal stelde in het ontwerpproces. Door het succes van de kinderkleding werd besloten om in 1986 dameskleding aan de collectie toe te voegen. Dezelfde creatieve stijl werd doorgevoerd, wat leidde tot een enorm succes.  Inmiddels is de collectie uitgebreid met woonaccessoires, tassen en portemonnees. De vrolijke Oilily tassen en portemonnees zijn onderdeel van het ruime assortiment van Tas.nl.

De collectie

De unieke kleurcombinaties, bijzondere prints en de kwaliteit van de kleding is inmiddels ook terug te vinden in de tassen die Oilily ontwerpt. De collectie bestaat uit trendy rugzakken, handige schoudertassen, ruime weekendtassen en zakelijke tassen. Ook portemonnees zijn onderdeel van de collectie. Voor jonge moeders heeft het merk functionele luiertassen waarin alle benodigdheden voor de baby passen. Alle tassen zijn voorzien van opvallende prints in diverse kleuren, waaronder de herkenbare OIlily print met de bloemen. Het sterke polyester zorgt ervoor dat de tas eenvoudig te reinigen is en zo jarenlang met plezier kan worden gebruikt. Aan de binnenkant van de tassen zitten handige vakjes, waardoor persoonlijke eigendommen georganiseerd opgeborgen kunnen worden. Zo weet Oilily de perfecte balans te creëren tussen functionaliteit en design.

Online Oilily shoppen op Tas.nl

Wie op zoek is naar een Oilily tas of portemonnee kan een kijkje nemen in de uitgebreide collectie op Tas.nl. Gebruik de filteropties aan de linkerzijde van de pagina om het assortiment specifieker te maken en het kiezen te vereenvoudigen. Kies bijvoorbeeld voor een handige rugzak. Deze kan dagelijks gebruikt worden voor school of werk. De handtassen van het merk zijn ideaal voor een dag in de stad of de dagelijkse boodschappen. Zo is er voor iedere vrouw de perfecte, vrolijke Oilily tas te koop op Tas.nl.