per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Piquadro 

Piquadro werd in 1987 opgericht door de 22-jarige Marco Palmieri. Het bedrijf was destijds nog klein en produceerde exclusieve lederwaren voor prestigieuze Italiaanse lederwaren bedrijven. In 1998 besluit het bedrijf als zelfstandig merk te gaan produceren. Hierbij worden design, functionaliteit en technologie centraal gesteld. Deze drie pijlers onderscheiden Piquadro van de rest van de markt. Al snel blijkt het merk succesvol en worden de eerste boutiques in grote modesteden geopend. Nog steeds groeit de populariteit van de innovatieve, exclusieve tassen.

Italiaanse elegantie

De collectie van Piquadro is ideaal voor de zakelijke gebruiker die graag alles bij de hand heeft en toch in stijl wil reizen. Het merk maakt gebruik van leer dat een prachtige, authentieke en stijlvolle uitstraling geeft aan de collectie. Dit leer wordt gecombineerd met de extreme functionaliteit van de tassen. Bij het ontwerpen van de tassen wordt namelijk aan alles gedacht. Zo hebben de tassen speciale vakken voor het beschermd meenemen van een laptop of tablet, en hebben ook documenten, pennen en visitekaartjes een eigen plek. Zorgeloos zakendoen is zo heel eenvoudig.

Piquadro is online verkrijgbaar op Tas.nl

Op Tas.nl is een uitgebreide Piquadro collectie verkrijgbaar. Deze collectie is verdeeld in diverse series. Een bekende serie uit de collectie is de Blue Square serie. Deze items in deze serie zijn gemaakt van hoogwaardig chroom-gelooid kalfsleer en zijn te herkennen aan de opvallende, blauwe details. Deze details geven een levendige uitstraling aan de zakelijke serie. Stijlvolle laptoptassen en aktetassen zijn onder andere onderdeel van de Blue Square serie. In deze tassen zijn zakelijke benodigdheden overzichtelijk en eenvoudig op te bergen. Naast deze mannelijke, zakelijke collectie zijn er op Tas.nl ook zakelijke collecties van Piquadro voor dames te vinden. Ook deze collecties worden van hoogwaardig leer gemaakt en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Met een tas van Piquadro kunnen zowel dames als heren in stijl naar het werk. Daarnaast heeft het merk ook stijlvolle portemonnees in het assortiment. Bestel een exemplaar naar keuze eenvoudig online op Tas.nl en profiteer van snelle, gratis verzending.