per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Het Deense Rains

Het Deense merk Rains is in het jaar 2012 ontstaan toen het merk begon met het produceren van vernieuwende regenjassen die perfect zijn voor het Scandinavische klimaat. Geïnspireerd door dit klimaat en klassieke designs combineert Rains traditionele methoden met innovatieve technieken om tijdloze regenkleding te maken die het hele jaar door gebruikt kan worden. Deze regenjassen lijken in niets op de traditionele regenkleding die we allemaal kennen, want het merk besteed veel aandacht aan de fashionable uitstraling van de producten. Deze uitstraling wordt gerealiseerd door het minimalistische design dat ook nog eens super lichtgewicht is. Daarnaast heeft het merk erg veel aandacht voor een duurzame manier van produceren, wat resulteert in een collectie die voor 50 procent uit gerecycled materiaal bestaat. Al deze factoren dragen bij aan het succes van het Rains assortiment dat natuurlijk ook perfect is voor de regenachtige dagen die we in Nederland maar al te goed kennen.

Waterdicht naar buiten met Rains

Het succes van Rains heeft inmiddels geleid tot uitbreiding van de collectie. Zo biedt het merk alles wat je nodig hebt om zowel jezelf als persoonlijke spullen waterdicht te vervoeren. Denk hierbij aan rugzakken, damestassen, laptoptassen en -sleeves, en telefoonhoesjes die er allemaal voor zorgen dat spullen droog op de plek van bestemming aankomen. Ook bij deze producten maakt het merk gebruik van minimalistisch design en trendy kleuren. Zo wordt droog vervoeren wel heel makkelijk te combineren met een stijlvolle look.  

Shop Rains op Tas.nl

De waterdichte tassen en accessoires van Rains shop je natuurlijk op Tas.nl. Bekijk het ruime assortiment en gebruik de filters om eenvoudig tot een keuze te komen. Kies bijvoorbeeld voor een smaakvolle Rains rugtas of een fraaie laptopsleeve die ook nog eens een laptop beschermd tegen krassen of andere beschadigingen. Na het kiezen is het slechts een kwestie van bestellen bij Tas.nl. Laat die regen maar komen!