per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Reisbagage

Wie op reis gaat, wil natuurlijk allerlei benodigdheden meenemen. Om te zorgen dat persoonlijke spullen veilig op de plek van bestemming aankomen, is het goed om deze items stevig te verpakken. Daarnaast is het natuurlijk praktisch en handig om spullen overzichtelijk te kunnen opbergen en tegelijk binnen handbereik te hebben. Dit kan met diverse soorten reisbagage die verkrijgbaar zijn op Tas.nl. In de collectie zijn onder andere verschillende reistassen te vinden. Een reistas is ideaal voor een weekend weg of een citytrip. Reistassen zijn vaak compact, makkelijk te dragen en hebben genoeg ruimte voor de gemiddelde vakantiebagage. Bij de merken Eastpak, Lipault, Herschel Supply Co., Fjallraven en Kipling zijn stevige en praktische reistassen te vinden.

Handige koffers

Wie liever met een koffer reist, kan kiezen uit verschillende merken en modellen. Kies uit de meest vrolijke en zomerse koffers van BHPPY en SuitSuit of ga voor een vrouwelijk en elegant exemplaar van het Franse merk Lipault. De koffers van deze merken specifiek zijn ontworpen voor vrouwen. Dit is terug te zien in de kleuren en prints die gebruikt worden. Liever iets stoerder? Het merk Eastpak heeft stoere, stevige koffers in de collectie die perfect zijn om mee te nemen op vakantie. Wie op Tas.nl naar een koffer zoekt, kan kiezen uit verschillende modellen, kleuren en formaten. Voor een korte trip volstaat een handbagage trolley, maar een langere reis vraagt om een groter exemplaar. Tas.nl helpt graag mee om het kiezen van de juiste koffer zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom is het mogelijk om aan de linkerkant te filteren en op deze manier het aanbod specifieker te maken. Hierdoor is een keuze snel gemaakt.

Reisbagage op Tas.nl

Dankzij het veelzijdige aanbod is het voor iedere vrouw mogelijk om reisbagage te shoppen op Tas.nl. Naast koffers en reistassen zijn er ook prachtige toilettassen verkrijgbaar. Hierin kunnen alle essentiële beauty items makkelijk mee worden genomen. Een toilettas biedt genoeg bescherming voor flesjes, lipsticks en andere make-upartikelen. Als er toch iets breekt tijdens de reis is ook de rest van de bagage beschermd tegen vlekken van make-up of crèmes. Zo wordt alle bagage optimaal beschermd met een reisbagage item van Tas.nl.