per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Reiskoffers

Wie op reis gaat, wil bagage natuurlijk goed verpakken zodat het veilig op de plek van bestemming aankomt. Een goede koffer of tas is hiervoor onmisbaar. Voor een lange reis is een koffer aan te raden omdat persoonlijke spullen hierin beter beschermd worden. Een goede koffer biedt voldoende ruimte om spullen georganiseerd mee te nemen, is makkelijk te vervoeren en kan tegen een stootje. Maar een koffer mag natuurlijk ook gezien worden. Deze perfecte combinatie tussen functionaliteit en design is terug te zien in de reiskoffers collectie op Tas.nl. Deze vrolijke collectie is voornamelijk gericht op vrouwen die graag in stijl willen reizen.

BHPPY en SuitSuit koffers

De koffercollectie op Tas.nl bestaat voor een groot deel uit koffers van de vrolijke merken SuitSuit en BHPPY. Deze koffers hebben een opvallend uiterlijk en zijn daardoor echte eyecatchers. Tegelijkertijd zijn de koffers sterk doordat ze gemaakt zijn van stevige materialen zoals ABS en polycarbonaat. Hierdoor kunnen ze wel tegen een stootje. De sterke collecties van deze merken zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag in stijl willen reizen en hun koffer ook als fashion accessoire gebruiken. Door het gebruik van pastelkleuren zijn koffers van SuitSuit makkelijk te herkennen. Ook de koffers van BHPPY zijn echte eyecatchers door de zomerse prints zoals ijsjes, bloemen en meloenen. Op de bagageband van het vliegveld zijn de koffers van beide merken meteen te herkennen waardoor de vakantie nog eerder kan beginnen. Alleen al door het zien van deze koffers begint het vakantiegevoel te komen.

Reiskoffers op Tas.nl

De kleurrijke collecties van BHPPY en SuitSuit vormen samen met diverse modellen van de merken Bree, Titan en SuperTrash de koffer collectie op Tas.nl. Reis met een van deze koffers overal in stijl naar toe. Bekijk het assortiment en kies uit de diverse prints en formaten. Om de look compleet te maken, is het ook mogelijk om een handbagage koffer en een grotere koffer met dezelfde print of kleur te combineren. Voor een korte citytrip is er in een handbagagekoffer voldoende ruimte voor het meenemen van allerlei essentials. Dit model hoeft niet ingecheckt te worden, wat tijd en geld scheelt. Let er wel op dat vloeistoffen alleen in reisverpakking en in een ziplock zakje mogen worden meegenomen. Voor een vakantie van een week of langer is het verstandig om een grotere koffer mee te nemen. Grotere koffers zijn vaak in twee formaten verkrijgbaar. Kies het formaat dat bij de lengte van de vakantie past. De collectie koffers op Tas.nl biedt hier alle mogelijkheid toe.  Stijlvol op vakantie, het kan met een koffer geshopt op Tas.nl.