per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Toilettassen

Met een toilettas is het erg makkelijk om alle toiletartikelen op één plek te houden. Zo is een crème, tandenborstel of mascara altijd voor het grijpen. Dit is erg handig voor thuis in de badkamer, maar ook ideaal voor op vakantie. Een toilettas kan namelijk makkelijk worden meegenomen in een koffer. Eenmaal op de plek van bestemming kan de toilettas snel uit de koffer worden gehaald voor een opfrisbeurt. Met een toilettas kunnen vloeistoffen eenvoudig worden gescheiden van kleding en andere bagage. Daarnaast is een toilettas vooral erg praktisch voor het georganiseerd opbergen van toiletartikelen. Genoeg redenen dus om zo snel mogelijk een leuke toilettas te shoppen!

Grote en kleine toilettassen

Op Tas.nl zijn zowel grote als kleine toilettassen te vinden. Een grote toilettas is perfect voor het meenemen van grotere flessen shampoo en badschuim. Grotere toilettassen zijn te vinden bij de merken Bree en Eastpak. Wie liever een kleine toilettas meeneemt, kan kiezen uit verschillende exemplaren van merken zoals Herschel Supply Co., Chesterfield en Kipling. In een kleine toilettas is genoeg ruimte voor make-up en flesjes in reisformaat. Het formaat van de toilettas heeft ook invloed op het gewicht wat er uiteindelijk in gaat. Het is goed om hier rekening mee te houden bij het inpakken van een koffer. Make-up, crèmes en shampoos kunnen samen behoorlijk wat wegen, waardoor er minder andere bagage mee kan. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen tussen een grote en kleine toilettas.

Shop toilettassen op Tas.nl

Toiletartikelen overzichtelijk meenemen, wie wil dit nu niet? Koop daarom een leuke toilettas uit het assortiment van Tas.nl. Veel toilettassen hebben handige vakjes of elastieken waar items in of achter geplaatst kunnen worden. Hierdoor zijn alle spullen overzichtelijk mee te nemen en blijven ze op hun plek. Daarnaast is een toilettas een erg leuke accessoire voor thuis of op reis. Shop dus snel een favoriet op Tas.nl.