per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Renee by Castelijn & Beerens portemonnees

Renee by Castelijn & Beerens is een Oer-Hollands merk dat door Martijn en Babette Beerens is opgericht ter ere van hun vader Rene. Het merk is onderdeel van het bekende Castelijn & Beerens en maakt prachtige lederwaren van uitmuntende kwaliteit. De lederwaren worden met passie en vakmanschap gemaakt, waarbij aandacht is voor duurzame materialen en opvallende details zoals drukknopen en gespen. Het vakmanschap is terug te zien in ieder item uit de collectie zoals de tassen, laptoptassen en portemonnees en maakt Renee by Castelijn & Beerens een opvallend merk met een stoere, luxe uitstraling. 

Praktische portemonnees

De portemonnees uit de collectie van Renee by Castelijn & Beerens zijn een lust voor het oog en kunnen prima dagelijks gebruikt worden. Deze collectie wordt gemaakt van uitsluitend hoogwaardige leersoorten. Voor dames heeft het merk schitterende portemonnees met een tijdloze, opvallende uitstraling. Deze portemonnees zijn echte eyecatchers die ook als fashion accessoire gebruikt kunnen worden. In de portemonnees is ruimte voor geld en kunnen verschillende pasjes overzichtelijk worden opgeborgen. Wie nooit contant geld gebruikt kan ook kiezen uit diverse creditcardhouders. Door het gebruik van opvallende stiksels of stoere drukknopen weet het merk een kenmerkende look te creëren. Ook mannen die op zoek zijn naar een functionele lederen portemonnee kunnen ongetwijfeld een perfect exemplaar vinden in de collectie van Renee by Castelijn & Beerens. De heren portemonnees zijn praktisch, stijlvol en stoer en passen prima in een broek- of jaszak. Zowel de portemonnees voor heren als dames laten de ideale combinatie tussen functie en design zien.

Renee by Castelijn & Beerens portemonnees shoppen op Tas.nl.

Wie op zoek is naar een leren Renee by Castelijn & Beerens portemonnee is bij Tas.nl aan het juiste adres. Vind hier een uitgebreide collectie portemonnees van dit topmerk en shop een favoriet exemplaar. Een Renee by Castelijn & Beerens portemonnee is tijdloos en kan dan ook jaren met plezier gebruikt worden.