per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Leren handschoenen van Roeckl

Het merk Roeckl werd in 1839 opgericht door Jacob Roeckl. Jacob was een meester in het maken van handschoenen en opende destijds een werkplaats en winkel in hartje München. Al snel volgde zijn eigen leerlooierij en begon hij ook met het zelf verven van de huiden. Zo maakte hij het bedrijf zelfvoorzienend en kon hij het hele productieproces overzien. In het jaar 1870 vond de zoon van Jakob, Christian, een fabriekspand aan de rand van de stad dat perfect was voor het inmiddels groeiende bedrijf. Het duurde niet lang voordat er meerdere winkels werden geopend in belangrijke steden, zoals Berlijn, Wiesbaden, Keulen, Frankfurt en Bremen. Ruim twintig jaar later werd de productie nog meer uitgebreid, en werden Roeckl handschoenen zelfs geëxporteerd naar Amerika. Door de oorlog werd de productie onderbroken, maar na de oorlog werd het bedrijf weer opgebouwd door de jongere generaties van de familie Roeckl. Ook nu is het bedrijf nog steeds in handen van de familie en staat Annette Roeckl sinds 2003 aan het roer. Onder haar leiding is het assortiment rigoureus uitgebreid met tassen, sjaals, hoeden, portemonnees en andere klein lederwaren. Zo leeft de familiegeschiedenis al bijna twee eeuwen voort.

Altijd warme handen

Roeckl handschoenen worden momenteel nog steeds met passie en vakmanschap vervaardigd in het Duitse München. Diverse leersoorten worden hier met de hand bewerkt tot ze soepel genoeg zijn om tot warme, comfortabele handschoenen te worden gemaakt. Daarnaast maakt het merk veelvuldig gebruik van schapenwol, waardoor warme handen gegarandeerd zijn. Super stijlvol, lekker warm en dus perfect voor koude dagen.

Roeckl handschoenen online kopen op Tas.nl

Het ruime assortiment Roeckl handschoenen op Tas.nl bestaat uit de mooiste handschoenen voor dames. Dankzij de veelzijdigheid van het assortiment is het voor iedereen mogelijk om handschoenen te kiezen die perfect bij zijn of haar stijl passen. Kies voor leer of schapenwol in een kleur naar keuze, dan zijn koude handen voorgoed verleden tijd. Bestel dus snel een paar Roeckl handschoenen op Tas.nl.