per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Sandqvist: Scandinavisch design

Sandqvist is in 2004 opgericht door Anton Sandqvist. Samen met zijn broer Daniel en hun gemeenschappelijke vriend Sebastian is hij het brein achter dit prachtige merk. Het drietal haalt hun inspiratie uit het prachtige Scandinavische landschap dat gekenmerkt wordt door bossen, rivieren en de onbewoonde gebieden en combineert dit met de urban city lifestyle. Hierdoor zijn de ontwerpen van Sandqvist eenvoudig, functioneel en mooi tegelijk en komen de Zweedse roots duidelijk naar voren. Het merk ontwerpt iedere tas met als doel dat deze zowel geschikt is voor een dag in de stad als voor een wandeling in de natuur. De sterke materialen canvas en leer dragen bij aan het multifunctionele gebruik van de collectie en geven de items een stevige uitstraling. Zo weten de broers Anton en Daniel samen met Sebastian hun thuisland te vertalen in hun ontwerpen.

Een Sandqvist tas is perfect voor iedere dag

Sandqvist speelt in op de diverse behoeften van de consument en produceert dan ook verschillende modellen. Neem bijvoorbeeld de iconische Stig rugzak die perfect is voor het vervoeren van een laptop en daarnaast voldoende ruimte heeft voor het meenemen van allerlei persoonlijke spullen. Deze rugzak is dankzij zijn formaat ook erg geschikt voor een korte citytrip. Naast de rugzakken heeft het merk ook speciale laptoptassen die voldoende opbergruimte hebben voor een laptop en verschillende zakelijke documenten. Zo houd je ook tijdens het werk alles overzichtelijk en dichtbij.

Shop Sandqvist tassen op Tas.nl

Op Tas.nl kan de liefhebber van Zweeds design zijn hart ophalen bij de collectie van Sandqvist. De minimalistische ontwerpen in combinatie met stijlvolle, tijdloze kleuren zorgen voor een vlotte uitstraling, zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. Dit zijn meer dan genoeg redenen om zo snel mogelijk een item uit de collectie te kiezen. Shop het Sandqvist product naar keuze eenvoudig op Tas.nl en geef het leven een Scandinavisch tintje.