per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Save My Bag

Het verhaal van het Italiaanse Save My Bag is in vele opzichten uniek. Het merk is in 2013 opgericht door Valentina en Stefano Agazzi in het Italiaanse plaatsje Bergamo. Valentina en Stefano wilden luxe designer tassen redden van slechte weersomstandigheden, en ontwikkelden daarom een waterproof hoes in de vorm van een echte it-bag. Door de hoes om een dure designerbag te doen, zou deze beschermd worden tegen regen en viezigheid. Tegen alle verwachtingen in werden de door het duo ontwikkelde lycra hoezen een groot succes, maar dan als echte tas. Inmiddels zijn de iconische Save My Bag designs wereldwijd bekend en geliefd. De ontwerpen zijn immers ironisch, speels en zeer eigentijds, wat ongetwijfeld bijdraagt aan de internationale roem. Het Italiaanse lycra dat gebruikt wordt om de producten te maken is duurzaam en zorgt voor een unieke uitstraling en extreme lichtheid. De productie van het lycra wordt, net zoals de rest van het productieproces, volledig uitgevoerd in Italië. Met passie en gevoel voor stijl worden de tassen ontworpen, gemaakt en verkocht in inmiddels al ruim 60 landen, negentien flagship stores en meer dan 1500 boetieks in belangrijke steden over de hele wereld. In een korte drie jaar tijd heeft Save My Bag al meer dan 300.000 tassen geproduceerd en dit aantal blijft maar stijgen.

It-bags

Na het succes van de it-bag uitgevoerd in waterproof lycra heeft Save My Bag het assortiment uitgebreid met diverse nieuwe modellen. Zo heeft het Italiaanse duo verschillende tijdloze klassiekers van gerenommeerde designers uitgevoerd in hun eigen kenmerkende stijl. Naast de prachtige handtassen heeft het merk ondertussen ook schoudertassen en clutches opgenomen in het assortiment. Alle deze items zijn uitgevoerd in het typische lycra en verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren. Met een Save My Bag item heeft iedere vrouw een echte eyecatcher in handen.

Shop Save My Bag op Tas.nl

De vrolijke collectie van Save My Bag is opgenomen in het brede assortiment van Tas.nl. Regelmatig komt het merk met nieuwe kleuren en prints, die allemaal online verkrijgbaar zijn bij Tas.nl. Shop die leuke, vrolijke must-have vandaag nog online en steel de show met een trendy tas van Save My Bag.