per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Secrid Cardprotector

De Cardprotector is de basis voor het succes van Secrid. Dit Nederlandse merk heeft in korte tijd de wereld veroverd met slimme kaarthouders en portemonnees. De collectie van het merk speelt perfect in op de veranderende inhoud van portemonnees. Waar muntgeld en briefgeld altijd de meeste ruimte nodig hadden, wordt contant geld in rap tempo vervangen door pasjes. Deze pasjes hebben vaak allerlei chips en antennes en bevatten regelmatig privacygevoelige informatie. Om deze informatie te beschermen is de Secrid Cardprotector ontworpen. Deze handige pashouder beschermt niet alleen tegen het ongewenst uitlezen van pasjes, kaarten zijn ook beschermd tegen buigen of breken. De Cardprotectors van Secrid bieden echter nog een extra functie. Het innovatieve schuifsysteem maakt het mogelijk om met één beweging de pasjes trapsgewijs uit de houder te schuiven. Zo zijn de belangrijkste pasjes altijd bij de hand.

Functionele pashouder

De Cardprotector van Secrid wordt gemaakt van stijlvol en sterk aluminium. In de houder is ruimte voor maximaal zes pasjes, afhankelijk van de dikte van de passen. De aluminium pasjeshouder van Secrid is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor zowel heren als dames. De kaarthouder is compact en past in een broek- of jaszak en in kleine tasjes. Het is ook mogelijk om een Moneyband aan te schaffen. Deze praktische, elastische band kan om de Cardprotector worden geschoven. Achter de band kan briefgeld worden gestoken, maar de Moneyband is ook geschikt om twee kaarthouders te combineren. De band is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een te vinden is die bij de Cardprotector past.

Shop een Secrid Cardprotector

Tas.nl heeft verschillende Cardprotectors en Moneybands in het assortiment. Bekijk het assortiment en shop een Secrid pashouder naar keuze. Kies voor functioneel gebruiksgemak in een stijlvol jasje, kies voor een Secrid Cardprotector.