per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Secrid portemonnees

Secrid is een Nederlands merk dat in 2009 werd opgericht door Marianne van Sasse van IJsselt en René van Geer. Dit duo had destijds al jarenlange ervaring met het maken van creatieve ontwerpen. Een eigen productlijn was waar het duo van droomde, en dit was een droom die uitkwam met de lancering van de Secrid kaarthouders. Deze handige portemonnees waren de oplossing voor het meenemen van het groeiende aantal pasjes in een portemonnee. Al snel werden de Secrids een daverend succes en werden de ontwerpen beloond met diverse awards. Uitbreiding van het assortiment volgde met de leren wallets die ook razend populair werden en nog steeds zijn. De Secrid portemonnees zijn inmiddels internationaal beroemd en maken het dagelijks leven een stukje makkelijker.

Functionele kaarthouders

Een Secrid portemonnee is een compacte kaarthouder of Mini Wallet die het meenemen van een grote portemonnee overbodig maakt. Deze handige collectie bestaat uit diverse varianten op de originele kaarthouder. Die kaarthouder heeft genoeg ruimte voor het meenemen van 6 pasjes en zijn gemaakt van stijlvol aluminium. Schuif de pasjes in de kaarthouder om ze makkelijk mee te nemen. Met één druk op de knop schuiven de pasjes trapsgewijs naar buiten en kan de benodigde pas snel gepakt worden. Daarnaast zijn er nog de Mini Wallets. Deze variant op de kaarthouder is omhuld met leer en biedt ruimte aan 6 pasjes. Daarnaast heeft de Mini Wallet ruimte voor bonnetjes, briefgeld en extra pasjes. Dit geldt ook voor de Slim Wallet, al heeft deze geen drukknoop om de portemonnee me af te sluiten. Wie meer ruimte nodig heeft, kan kiezen voor de Twin Wallet. De Twin Wallet heeft twee kaarthouders en een omslag van leer voor het opbergen van nog meer pasjes.  Dankzij het compacte formaat passen de kaarthouders en wallets in vrijwel iedere broek, jas of tas. De speciale RFID technologie zorgt ervoor dat de pasjes niet op afstand uitgelezen kunnen worden en persoonlijke gegevens dus veilig zijn. Ook worden pasjes beschermd tegen buigen, breken of krassen. Met een Secrid wallet is alles wat nodig is voor iedere dag stijlvol verpakt en altijd bij de hand. 

Shop Secrid portemonnnees op Tas.nl

Secrid portemonnees zijn in diverse varianten en kleuren verkrijgbaar. De portemonnees hebben een stijlvolle, minimalistische uitstraling en zijn uiterst functioneel voor zowel heren als dames. De varianten voor heren zijn te herkennen aan de neutrale kleuren, hoewel deze ook door dames gebruikt kunnen worden. Daarnaast heeft Secrid diverse portemonnees in vrouwelijke kleuren die perfect zijn voor dames die niet graag een grote portemonnee gebruiken. Bekijk de veelzijdige collectie en shop een handige Secrid portemonnee op Tas.nl.