per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Secrid Slim Wallet

Het Nederlandse merk Secrid biedt dé oplossing voor het meenemen van pasjes: de slim wallet. Deze en andere slimme portemonnees van het merk zijn voorzien van een sterke, aluminium kaarthouder die pasjes beschermt en organiseert. De kleine portemonnees worden in Nederland gemaakt en zijn van uitmuntende kwaliteit. Het merk werkt samen met gespecialiseerde fabrikanten om deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Een modern lederatelier uit Schiedam voorziet de Secrid wallets van een stijlvolle leren omslag. In een sociale werkplaats in Leiden worden de kaarthouders met veel enthousiasme in elkaar gezet. Het gehele productieproces vindt dus op grote schaal plaats in Nederland en is door de oprichters van Secrid zelf ontworpen. Hierbij is er veel aandacht voor goede werkomstandigheden, kwaliteit en zorg voor het milieu. Al deze factoren maken Secrid een merk om trots op te zijn. 

Een slimme portemonnee

De Slim Wallet van Secrid is een handige, compacte portemonnee die het meenemen van pasjes erg eenvoudig maakt. De wallet heeft een aluminium kaarthouder waarin maximaal zes pasjes veilig kunnen worden opgeborgen. Dankzij het innovatieve schuifsysteem zijn de pasjes in één beweging uit de kaarthouder te halen. De cardprotector is omhuld met elegant leer. In de omslag is ruimte voor briefgeld, visitekaartjes en zes extra passen. Hierdoor hoeft er niet gekozen te worden tussen pasjes en contant geld. De speciale RFID technologie zorgt ervoor dat RFID en NFC passen niet op afstand kunnen worden uitgelezen. De Secrid Slim Wallet beschermt dus zowel pasjes als privacy.

Secrid Slim Wallets shoppen op Tas.nl

De Secrid Slim Wallets zijn perfect voor heren en dames die op zoek zijn naar een compacte portemonnee. Deze handige wallets passen in iedere broekzak, jaszak of tas. Dankzij het gebruik van leer hebben ze een stijlvolle uitstraling. Kies uit de diverse verkrijgbare kleuren op Tas.nl  een passende portemonnee en ervaar het gemak van een Secrid Slim Wallet.