per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Senz Automatic

De Senz Automatic is de perfecte paraplu in weer en wind. Deze compacte paraplu past in iedere tas en is dus overal mee naartoe te nemen. Altijd voorbereid op regen, wind of zon, want de paraplu beschermt ook tegen UV-straling op zonnige dagen. De Senz Automatic is dus een paraplu en parasol in één. Deze innovatieve paraplu kan wel tegen een (wind)stootje. De sterke paraplu kan windstoten tot en met 80 kilometer per uur overleven en is uiterst geschikt om mee te nemen op de fiets. De speciale vorm zorgt voor goed zicht tijdens het gebruik en draagt bij aan de windbestendigheid. De speciale knop op het handvat zorgt ervoor dat de Senz Automatic automatisch geopend en gesloten kan worden. Klik de paraplu open op het moment dat het begint te regenen en sluit hem net zo makkelijk als de lucht opklaart. Met een Senz Automatic paraplu is een onverwachte bui geen enkel probleem.

Senz paraplu’s

De Automatic paraplu is een van de vele paraplu’s die Senz produceert. Het Nederlandse merk is ontstaan vanuit een frustratie. Oprichter Gerwin Hoogendoorn versleet drie paraplu’s tijdens een stormachtige week en bedacht dat het tijd was voor een oplossing. Het idee voor de stormparaplu werd werkelijkheid en de eerste lading paraplu’s was in een mum van tijd uitverkocht. Senz was geboren en inmiddels zijn de paraplu’s onmisbaar geworden. De collectie is enorm uitgebreid en erg veelzijdig. De paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints en zijn als een mode-accessoire. Voor iedere outfit een passende paraplu is dan ook geen enkel probleem met de collectie van Senz.

Shop de Senz Automatic paraplu’s op Tas.nl

Een paraplu van Senz in een onmisbaar accessoire in het Nederlandse klimaat. Deze vrouwelijke, trendy paraplu’s passen in iedere tas, zodat je altijd voorbereid bent op een eventuele bui. Shop de kleurrijke collectie op Tas.nl en trotseer wind, regen en zon met een Senz Automatic paraplu.