per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Senz Original

De Senz Original is de sleutel tot het succes van Senz. Deze kwalitatieve paraplu is stijlvol en comfortabel en perfect voor het Nederlandse klimaat. Zoals de naam al zegt, is deze paraplu de originele paraplu van het Nederlandse merk. Oprichter Gerwin Hoogendoorn bedacht de stormparaplu tijdens zijn studie. Hij had in een week tijd al drie paraplu’s verloren door de wind en maakte uit frustratie een ontwerp voor een stormbestendige paraplu. Het ontwerp werd uitgewerkt en geproduceerd en was een daverend succes. Binnen negen dagen was de voorraad van 10.000 paraplu’s uitverkocht. Het merk kreeg verschillende design awards en is inmiddels bezig om de wereld te veroveren.

In weer en wind

De Senz Original Stormparaplu is een grote paraplu met een a-typische vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de paraplu niet zal omklappen, zelfs niet wanneer het stormt. De speciale balijnen aan de binnenkant zijn flexibel en hebben geen scharnieren die kunnen afbreken. De paraplu is uitvoerig getest en kan tegen windstoten tot en met 100 kilometer per uur. Dit maakt de stormparaplu uiterst geschikt om mee te nemen op de fiets. Een normale paraplu zou dit niet overleven, maar de Senz Original zorgt voor een droge aankomst op de plek van bestemming. Wanneer het stopt met regenen kan de paraplu worden ingeklapt en met een handige band op de rug worden gedragen. Zodra de zon doorbreekt kan de Senz weer tevoorschijn worden gehaald. Het doek is namelijk voorzien van een speciale UV-coating die beschermt tegen 98% van alle UV straling. Dit doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints en past bij diverse outfits. Een Senz Original is dan ook een stijlvol mode accessoire.

Shop een Senz Original stormparaplu online op Tas.nl

Tas.nl is officieel dealer van de innovatieve stormparaplu’s van Senz. Bekijk de veelkleurige collectie en shop een trendy paraplu. Laat de regen maar komen!